Seigt og godt, helt uten utstyr

For eksakt en uke siden kjørte jeg en CrossFit-økt i Dubai sammen med selveste Inger in Dubai. Det var superstas, og absolutt en økt jeg tror gjengen kommer til å huske. Derfor blir denne ukas #treningstirsdag, så alle dere der hjemme kan teste den også?

  • osuwww_T3A1120_T3A1124

Vi startet med en dynamisk oppvarming, der øvelser som squat to stand, inchworm og worlds greatest stretch var gjengangere. Deretter kjørte vi rolig jogg cirka 300 meter, før vi gikk i gang med hoveddelen.

300 m løp

10 Pushups

x 2

300 m løp

30 hoppende utfall (15 på hvert bein)

x 2

300 m løp

30 butterfly situps

x 2

Finito!

Vi hadde en timecap på 20 minutter, det vil si at de kunne bryte av om de ikke var ferdige med innsatsen på 20 min. Men det var de selvfølgelig, spreke gjengen! Da gikk vi videre på siste delen av økta, som foregikk i to bolker…

Bolk 1

Her jobbet man i par. Målet var å gjennomføre så mange burpees over partner som mulig på fem minuttter, fordelt på laget. Person A gjorde burpees, og person B sto i planke. Men en viktig detalj her; burpeesen foregikk over partneren, det vil si at man for hver burpees måtte hoppe over partneren og gjøre neste burpees på den siden. Denne slang jeg meg faktisk med på selv, og ja.. beinhardt når det står på! Husker ikke helt, men tror vi havnet på rundt 70 burpees.

Bolk 2 

Siste innsats, også i par. Her sto person A i hockeyposisjon, mens person B gjorde knebøy. Målet var å gjennomføre så mange reps som mulig, og ja.. jeg kan jo være ærlig å innrømme at de hockeyposisjonene ikke var heelt optimale etterhvert ?

Men fy søren, gjengen var flinke, og de skrøyt godt av økten etterpå. Perfekt å prøve med en partner en dag du har litt ekstra å gi! ????

Flere
Artikler