It’s go-time!

Hei fra hotellsengen i London?

Vi landet trygt og godt rundt 18 i dag, kom oss på hotellet, spiste en nyydelig burger med søtpotetfries, før vi satte snuta mot Chelsea Harbour Design Center, der morgendagens morsomheter skal skje.

Og ja, den var like god som den ser ut som?

Jeg er i London med Jensen Beds, og i morgen skal jeg holde et lite foredrag i deres showroom her i London, som en del av en rekke aktiviteter de gjør denne uken. Veldig moro å få være med på noe sånt, og selv om det er småskummelt å skulle holde foredrag på engelsk, så er jeg, tja.. aller mest gira og glad?

Jeg lager vlogg herfra som kommer på onsdag, så stay tuned?? Nå skal jeg se over foredraget mitt kjapt, ta et kjapt bad (eelsker badekar, har det ikke hjemme), for så å stupe i seng, slik at jeg er fit for fight i morgen.

Wish me luck, babes ???

 

Flere
Artikler