Ny episode av Pia på prøve! Jeg tester «Fitness Boxing»

Hei igjen dere, og god søndag?

I ukas episode av Pia på prøve tester jeg ut Fitness Boxing, noe som er basert på min oppfatning av boksing som en sjukt artig og effektiv treningsform – hvis man kan det. Selv har jeg aldri hatt tålmodighet til å bli rutinert på teknikk, og dermed har jeg heller aldri gjennomført en .. «bokse-treningsøkt», hvis det er noe som heter det, hehe.

Denne gangen derimot, fikk jeg både litt innføring i grunnleggende teknikk, i tillegg til å få være med på en treningstime som er spesielt lagt opp for oss som «bare» vil ha oss en god økt, samtidig som vi bruker noe boksing i økta.

Resultatet kan du se i ukas episode?

Håper du liker episoden, både til å teste ut litt boksing, men også til å prøve noe nytt.

Å være med på nye timer som dette gir SÅ mye inspirasjon og motivasjon, i tillegg til at det er sykt gøy å møte nye folk, bruke kroppen på en ny måte, lære noe nytt.. ah, jeg unner dere det. Husk å trykke «tommel opp» om du liker videoen og Pia på prøve-konseptet, legg gjerne igjen en kommentar for å skape litt engasjement, og husk å trykke abonner på YouTube-kanalen min om du ikke allerede gjør det?

Utover det ønsker jeg deg en digg søndag videre?

Flere
Artikler