Treningsuka som gikk – uke 10

Hei, fine folk❤️

Jeg er trygt fremme i København, og koser meg glugg med verdens beste jenter. Venninnen min bor her sammen med sin danske kjæreste, så nå er trekløveren gjenforent. Så hyggelig? Nå skal vi hvert øyeblikk ut på tur, litt sightseeing, shopping og lunsj med vin står for tur. Ingen CrossFit-sentere i omegn hadde ledig, så.. det droppet jeg, retten og sletten. Trening blir nedprioritert akkurat i dag?

Håper uansett du får inspo av treningsuka som har gått ❤️

Søndag

Hviledag.

Mandag

#piasgym4 på dagen, og deretter styrkeøkten under på CrossFit-senteret vårt med mannen på kvelden.

Tirsdag

Var på Barrys Bootcamp med en venninne, der det var fullkropp med fokus på bein. Jeg har kjøpt noen klipp på Barrys for å henge med henne litt oftere enn vi har fått til tidligere – nå prøver vi å kjøre en økt i uken sammen der. Jeg liker det – effektiv kondisjonstrening, om man vet alltid hva man får? Ikke spons der altså, for de som lurer ?

Onsdag

SOMA MOVE med gjengen min – fast time hver onsdag kl. 18.30.

Torsdag

Styrke hjemme i kjelleren før jeg satte i gang med dagen ?

A1) Knebøy 3+3 reps x 5

A2) Pull ups max reps x 4

3 runder av..

– Knebøy 8 reps

– Roing med strikk 15 reps

– Mageøvelse 20 reps

Fredag

Barrys Bootcamp nok en gang, fordi jeg skulle ha en shoot i nærområdet der på morgenkvisten. Denne dagen var det fullkropp, og som alltid, løping innimellom øvelsene på gulv.

Må seriøst få meg et mobildeksel forresten – ihvertfall slutte å ha Visa-korter som hovedfokus på telefonen om jeg har planer om å fortsette å ta selfies ?

Lørdag

I dag blir det altså hviledag, med unntak av mye rusling i København.

God lørdag, fine du – kos deg❤️

Flere
Artikler