Jakten på løpegleden er i gang!

Inneholder reklame for egne tjenester

I går hadde jeg og Christina vår første løpetrening i Frognerparken, og selv om det var saaaaki så kaldt, så møtte neeesten alle opp – det er så fett!

Vi begynte med lett jogg som oppvarming, før Christina tok gjengen gjennom noen utvalgte løpedriller som gjorde oss oppmerksomme på noe ihvertfall ikke jeg er så flink til å tenke på når jeg løper – leggene. Denne kunnskapen, og ikke minst følelsen av den gode teknikken, tok gjengen med seg inn i siste del av økten, som var intervaller. Vi kjørte 2 minutter på, 1 minutt av, 6 ganger. Gjengen jobbet som helter, og med mål om å gjøre det siste intervallet til det beste ble det det et fornuftig tempo på det hele. Vi løp i sirkel hele tiden, så vi kunne alle løpe i eget tempo, i egen boble – det er digg.. nesten avgjørende spør du meg, da jeg ihvertfall selv føler at det å skulle holde følge med andre når jeg skal trimme etter mitt eget utgangspunkt, det blir helt feil.

Men fortsatt hyggelig å ha folk rundt seg, samt bli pushet av stemningen ved det hele – to fluer i én smekk ???

Det blir løpetrening hver torsdag fremover, klokken 17.00. Jeg har opprettet Facebookgruppen «løpetrening med Pia og Christina», der vi kommer til å dele tips og triks rettet mot løpesesongen 2018, samt hente opp igjen mye av det dere lærer på øktene våre. Jeg skal også prøve å knipse litt bilder på hver økt, og deretter dele de i gruppa.

Søk opp gruppen og bli medlem, så kan du få med deg moroa, du også❤

Tusen takk til Bastian og Sigurd fra PT X-appen, som stiller opp som fotografer og hjelpere på hvert eneste event jeg har hatt den siste tiden. PT X-appen er det som har gjort det mulig for meg å komme i gang med treninger som dette, og jeg er evig takknemlig for at appen i det hele tatt har blitt laget, at den funker så bra som den gjør, og ikke minst at disse gutta er en drøm å jobbe med. More to come!

Du melder deg på løpetrening via appen. Du finner de syv kommende treningene på min profil her. Book din plass raskt, gjerne fremover i tid også, da vi ser at det fyller seg opp. Og en siste ting.. vi brenner litt ekstra for at vi skal bli en god gjeng som løper sammen på torsdager, slik at vi kan følge hverandres utvikling – jeg håper at dere som joiner ikke bare gjør det én gang, men flere. Da blir vi bedre kjent, og ikke du får kontinuiteten som trengs for å finne løpeformen denne våren, sånn for realz!

Håper vi sees ?

Flere
Artikler