Jeg har kjøpt meg dagslys

Aller først må jeg bare si tusen takk for innspill på gårsdagens innlegg.

Jeg fikk en skikkelig boost hva innhold angår i 2021, og ble enda tryggere på at det jeg liker å dele er det dere liker å lese og la dere inspirere av. Kort oppsummert liker dere både blogg, vlogg, podcast og Instagram, og overraskende mange er gira på at bloggen skal fortsette. It will! Trening, mat og hverdagsliv i en god miks er noe vi liker, og så vil dere gjerne ha mer mental trening og refleksjoner rundt hvordan jeg syns det er å ha blitt mamma – ikke så mye «jeg er så trøtt-innhold, haha.

Tusen takk igjen, bare å fyre løs om dere kommer på noe mer ?

Så, overskriften på dagens innlegg, haha. Litt misvisende, for jeg har ikke kjøpt denne lampa, men heller fått den tilbake av mamma som har oppbevart den for meg i x antall år – tror jeg fikk den sponset på et eller annet event for hundre år siden. Uansett, det er altså en slags dagslys-lampe, som skal gi, nettopp, dagslys. Kan jo komme godt med i en tid der dagslys typ, ikke eksisterer.

Aner ikke hvordan jeg evt. skal evaluere om denne funker eller ei jeg, men den står nå her når jeg sitter og blogger, så tenkte jeg kunne lufte den for dere. Noen andre som har testet?

Ha en super dag – ikke lenge igjen til jul, nå ❤️

Flere
Artikler