Vil du trene SOMA MOVE med meg i januar 2021?

Reklame for egne tjenester

Well, now you can, hehe!

Etter ønske fra dere drar jeg i gang en egen SOMA MOVE-gruppe på Facebook i januar. I denne gruppen får du..

  • SOMA MOVE LIVE torsdager kl. 17.00, 50 min – jeg går live i Facebook-gruppen vår, og trener oss alle igjennom en god SOMA MOVE-økt, med varighet på 50-60 minutter.  

Øktene blir liggende i tre dager, slik at du kan kjøre økten til andre tider enn torsdager kl. 17. Den kan dessverre ikke bli liggende lenger på grunn av retningslinjer fra eierene av konseptet.

PÅMELDING

For å melde deg på betaler du 199 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «SOMA MOVE med Pia i januar 2021». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «SOMA MOVE med Pia i januar 2021» på Facebook, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne. Du finner gruppen her, eller trykk på bildet under.

HVA FÅR DU UT AV DET?

Ved å gjøre SOMA MOVE jevnlig vil du merke at du får bedre bevegelighet og mobilitet, samtidig som du får deg en god treningsøkt hver gang du gjennomfører. Allsidigheten er overførbar til andre treningsformer, og vil for eksempel kunne gi de bedre teknikk i ulike styrkeøvelser. Musikk er en del av timen, men det er ingen form for rytme eller telling man må følge, og bevegelsene er spesialdesignet for å utfordre områder mange av oss er stive i – vi gjør samme bevegelser hver gang, men med smarte progresjoner så du virkelig merker fremgangen.

I PRAKSIS

Denne treningen foregår via Facebook, i en lukket gruppe. Så fort påmeldingen er i orden og du er medlem i gruppen er det bare å glede seg! Det eneste du da trenger er å gjøre er å åpne opp pc´en, nettbrettet eller telefonen, og vips, så står jeg klar til å trene med deg.  

HVA ER SOMA MOVE?

Jeg liker å kalle det yoga for de som ikke liker yoga, men det er jo en del yogier som elsker dette også, så det faller på sin egen urimelighet. Enkelt forklart er SOMA MOVE en helhetlig treningsform som utfordrer mange av kroppens fysiske egenskaper på én gang; styrke. Kondisjon. Koordinasjon. Mobilitet. Bevegelighet. Du vil oppleve å få ikke bare en fantastisk bevegelighetsøkt, men også at både muskler og pust får kjørt seg.

Bevegelsene og øvelsene i SOMA MOVE er ofte inspirert av dyre-bevegelser, noe som blir en naturlig del av SOMA MOVE, da man etterstreber å følge det naturlige mønsteret i en bevegelse. Ordet SOMA betyr kropp på gresk og ble derfor et naturlig navn på konseptet, da man jobber med kroppen som eneste «verktøy». SOMA MOVE er atletisk, men ikke hardt, og passer absolutt alle. Man jobber i eget tempo, ut fra eget nivå og man leker med bevegelsene på matten! 

Runder av med et videoklipp fra når jeg kjørte SOMA MOVE live her i Drammen – det var tider, det! Men vet du – digitale timer via Facebook er en sabla god nummer to!

Bare å spørre hvis du lurer på noe, enten her i kommentarfeltet, på Instagram eller på e-post seebergpia@gmail.com.

Håper vi sees på matta <3

Flere
Artikler