Jeg logger av litt, jeg

Som dere vet er jeg til fjells denne uka, og dagene forløper seg som regel på følgende vis; sove til 09-ish, amming, kos og kaffe med God Morgen Norge, og deretter trim, trilletur eller skitur, avhengig av været. Deretter mer amming, kos, heng, bokskriving, god mat.. og så er det kvelden, og så er det natta, hehe.

Fikk blant annet min første skitur etter fødselen i dag, og forøvrig årets første. Der var. så. digg!!
 

Anyhuuw – resten av ferien forløper seg på samme vis, og jeg tenker at det er grenser for hvor mye av min kos det er inspirerende for dere andre å se på? Da vil jeg heller at du retter fokus mot din egen kos, og kaaanskje lar deg inspirere til å legge bort disse digitale duppedittene litt ekstra hvis du også har noen dager til rådighet med familie, venner og folk du er glad i. Jeg vil være en hjelper i hverdagen din til å ta tak, praktisere gjennomføringsevne, leve smart og trene bra, men i like stor grad vil jeg hjelpe deg, og minne oss alle på, viktigheten av å klare å logge av og bare.. være. Rette fokus litt innover, rett og slett ?

Og da må jeg jo praktisere det selv også – #practicewhatyoupreach osv? Det er nemlig skremmende hvor mange timer som som fort kan gå med til denne smarttelefonen innimellom, og jeg tror ihvertfall jeg har godt av å la den hvile litt – samt ha et par selfiefrie dager ?

Nyt dagene, ferie eller ei – jeg er tilbake her på bloggen på mandag. Eventuelt tirsdag.. hehe❤️

Love you all?

Flere
Artikler