Jeg må ha en pause

.. fra YouTube! Hehe, sorry for litt clickbait-tendenser der, men true story, og dere har jo kanskje skjønt det – jeg må ta ei litta pause fra YouTube frem til etter 23. april (som er deadline for første utkast til boken min), da jeg merker at jeg må ha fullt fokus på å skrive, skrive, skrive når jeg først har mulighet. Er jo en liten stund siden siste video, og jeg kjenner jeg savner det skikkelig allerede, så blir stor stas å vende tilbake i slutten av april ? 

Altså, små, store gleder – dagens første kaffekopp!


I dag har vi ikke hatt noen planer, noe som er veldig deilig når man lever babylivet. Evig kunst å finne den perfekte balansen mellom planer og ingen planer, hehe. Startet med en kaffekopp i senga, litt morgengymnastikk for mini og GMN på padden, før morgenstell, amming, susing osv. Deretter sovnet mini, og jeg så mitt snitt til å filme noen øvelser. Deretter våknet han, jeg ammet (og så på kjærlighet er blind på Netflix – foreløpig ikke heelt frelst, men gir det en sjangs), før jeg fikk meg en 30 minutters kettlebell-økt i stua. Nydelig! Du kan se hele økta i dagens post på Instagram – du burde teste ?

Bustete øyebryn ftw, haha

Nå er jeg nydusjet, McGyver-sveisen er på plass, og vi har ettermiddagen foran oss. Regner som bare det i dag, så trilletur utgår.. me får sjau. 

Håper du har en fin tirsdag ?

Flere
Artikler