Å trene på senter vs. smittefare – hadde jeg dratt på treningssenteret?

Dette var det en på Insta som spurte meg om, og jeg syns det er er sabla godt spørsmål.. treningssenteret er en arena der folk beveger seg inn og ut, fra det ene stedet til det andre, man bruker hendene til stort alt man gjør, overalt, og det er fort gjort å fyre av et nys eller to, litt hosting mellom settene, for ikke å snakke om svetten som sildrer..

Slik er det ihvertfall vanligvis. Men det er unntakstilstander i hele landet, og treningssenterene er forhåpentligvis blant de som tar ekstra strenge forhåndsregler, mtp. det overnevnte. Det burde de ihvertfall.

Videre tenker jeg at alle som benytter seg av treningssenterene kan bidra ved å…

  • Ha med egen treningsmatte (spesielt yogier).
  • Forhøre seg med senteret sitt hva de gjør for å begrense smitte.
  • Ha med håndkle til å tørke deg med, og gjerne også er større et som du evt. kan legge oppå treningsmatter.
  • Vaske hender før, etter og hvis nødvendig, underveis i økta.
  • Bruk gjerne papir eller hansker når du trener.
  • Ha med deg antibac.
  • Ikke host eller nys.
  • Og for guds skyld, hold deg hjemme dersom du aner sykdomstendenser som kan likne på noe av det som forårsakes av Korona.

Jeg trener jo stort sett hjemme om dagen, men dersom jeg ikke hadde hatt hjemmegym ville jeg nok fortsatt dratt på treningssenter, gitt at jeg gjorde tingene over. Samtidig har jeg jo fått en ekstra kjærlighet for stuetrim den siste tiden, og mener dette kanskje er tiden for at enda flere ser mulighetene man har hjemme og utendørs, kontra inne på senter. Minner igjen om hashtaggen #ptpiaferietrening, der finnes masse inspo til hva du kan gjøre på stuegulvet, enten kun med egenvekt, eller med bittelitt utstyr❤️

Med ønske om friske dager til deg og dine, folkens.

Dette går jo helt sikkert over ved at vi alle tar i et tak og tar hensyn, men man får en kraftig påminner om hvor raskt ting kan endre seg altså,. og hvor takknemlig man er for det man har❤️

Hva tenker dere egentlig – dropper dere treningssenteret nå, eller blir det som hysteri å regne..? ????‍♀️❤️

Flere
Artikler