En jobbhøst til å bli glad av

Hei fintfolk, og god tirsdag?

Sorry at det ikke ble noe blogginnlegg i går. Vi var på reisefot heele dagen, fra 08 til 21.30 – vi måtte mellomlande på veien, og når destinasjonen i tillegg var et lite stykke unna flyplassen, så ja.. da tar ting tid?

Nå er jeg hjemme, og her skal jeg være en stund. Eller, til fredag – da venter ShapeUp Convention i Trondheim. Helgen etter er det gjennomføring av en siste Convention, i Bergen, før årets turné er over? Flaks for meg at jeg har en del prosjekter gående her hjemme; treningsrom skal ferdigstilles, og nå vurderer vi også å investere i en ganske jålete seng – vi kjøpte IKEA-seng når vi flyttet inn, og må ærlig innrømme at vi har angret siden.. har dere noen gode tips når det kommer til senger?

Treningsjenter trenger restitusjonssøvnen sin!??

Ikke minst gleder jeg meg til å være trener på NIH Convention i november – rett etterpå skal jeg til New York (!!) med en venninne, der crazy treningstrender og sprek mat står på agendaen.  Jeg runder av det hele med triatlon-tur med VING i desember (takket være dere som sendte meg dit, via en meningsmåling på Instagram – mer om det senere), og rekker akkurat hjem til å få boken min lansert og utgitt. For jepp, den kommer før jul??

Litt av en høst med andre ord – jeg er klar, både til å gjennomføre, men også for å ha med dere på reisen??

Flere
Artikler