Produktene som gir både deg og planeten vår en god følelse

Reklame ism. Love Beauty And Planet – hår- og hudpleieprodukter

Jo mer jeg ser etter det, jo mer ser jeg at det er aktører som forsøker å ta del i det å være snillere med miljøet vårt, samtidig som de utvikler produkter og tjenester som folk vil ha. Skjønnhetsserien Love Beauty And Planet er en nyhet i Norge, som har som mål å gjøre begge disse tingene?

Ingen av produktene er testet på dyr, de er veganske, og flaskene (ikke korkene enda, det kommer) er laget av 100% resirkulert materiale, og de kan også brukes om igjen etter at du er ferdig med de – bare du husker å resirkulere, da?

Filosofien bak Love Beauty And Planet er å lage produkter som får oss til å føle oss bra, men som gjør noe godt for planeten i samme slengen. Totalt består serien av fire ulike farger, og man velge sin farge basert på hva man ønsker ut av produktene. Jeg begynte med å teste den rosa, som består av murumuru-smør og roseolje. Målet med hår-produktene i den rosa serien er å gi fukt til farget hår, noe som passer meg perfekt etter siste runde med striper. Fukt generelt er midt i blinken for meg som bruker noe rettetang, går mye med hestehale og generelt «bruker» håret mitt mye.

Og altså, lukten dere – oh my gooood?

Når vi var på ShapeUp Convention i Stavanger fikk vi alle en goodiebag etter gjennomføring – eller okei, egentlig bare deltakerene, men vi instruktørene snek til oss en, vi også – og oppi der lå det små flasker av produktene, riktignok den gule og ikke den rosa som jeg tester nå, men de gule produtene lukter og er minst like gode?

Utover den rosa serien med shampoo, balsam og kroppsprodukter finnes altså gul, med kokosnøttolje og ylang ylang-blomst, blå, der hovedingrediensene er kokosnøttvann og blomsten Mimosa, og brun, som inneholder sheasmør og sandeltre.

De fleste produktene får du tak i på Meny, Eurospar, Spar, Kiwi, Bunnpris, H&M og Sparkjøp, med unntak av den brune serien – den finnes kun på Meny. 

Bortsett fra at jeg foreløpig liker produktene svært godt liker jeg også budskapet bak merkevaren i sin helhet. I sosiale medier kan du følge de under @lovebeautyandplanet_no, der du fort blir kjent med #smallactsoflove. Målet på sikt er å samle masse ulike, enkle ting vi kan gjøre for å ta vare på planeten.

Som for eksempel å..

  • Skru av vannet når du pusser tennene og når du tar i shampoo i dusjen.
  • Plukk med deg litt søppel når du beveger deg fra et sted til et annet.
  • Kjøpe en fresh drikkeflaske og kaffekopp som du kan ha med deg rundt, fremfor ny i plast og papir hver eneste uke.

Dette er ting vi aaalle kan gjøre, og vi kan begynne i dag – og basert på det forrige innlegget jeg skrev om miljø har jeg fått mange innspill fra dere til hva mer jeg kan gjøre for å enkelt være kulere med planeten – jeg samler opp de alle i et eget innlegg, så kommenter gjerne med flere forslag under her ? Du finner også flere tips under #smallactsoflove på Instagram – del gjerne dine egne tips under den samme hashtaggen.

Jo fler, jo bedre!

Alt i alt digger jeg produktene i seg selv, men også budskapet bak produktene i sin helhet – håper du tester, og isåfall gleder jeg meg til å høre hva du syns? Ganske sikker på at du og nesen din kommer til å kose dere ihvertfall – disse lukter. så. godt.

I skrivende stund har jeg hjemmekontor i heimen, samtidig som det innstalleres speil på veggene i kjelleren. Halloo, treningsrom. Etterpå skal jeg ha PT-kunder og gruppetrening, og vips, så er denne onsdagen over også.. livet flyr!

Ha en fortsatt fin dag? 

Flere
Artikler