Joviale jålerier og ukens program på #piaogmarenstreningsreise

Hei fine folk,

Jeg sitter stuptrøtt i sengen min på hotellrommet, men ville ikke legge meg før jeg hadde fått lagt igjen ei litta update her. Vi ankom Rhodos søndag formiddag, spiste lunsj, sjekket inn og tok en felles treningsøkt, etterfulgt av middag og en good natts søvn. Dagen i dag startet med intervaller og kjernetrening, etterfulgt av en stor frokost, og soltimer på stranda. Selv fikk jeg meg en treningsøkt før lunsj, og på ettermiddagen tok vi gjengen gjennom en «krydret åpningsøkt», der gjengen vår fikk smake på litt mer av det som venter denne uken. Under ser dere programmet for hva som venter, så kan dere henge med i svingene, dere også?

Ikke verdens beste oppløsning, men det får frem poenget – hva vi gjør her nede, hehe. 

I dag har jeg rett og slett trengt å lande litt med gjengen, og ikke rukket å være på verken Instagram, mail eller noe som helst annet sosiale medier, jobb hjemme i Norge-relatert, hehe. I morgen har jeg planer om å være back at it again, og jeg håper dere syns det er moro å følge oss her nede på #piaogmarenstreningsreise.

Maren oppdaterer flittig på sin blogg og i sine kanaler, så sjekk gjerne innom henne også? Bloggen hennes finner dere her, og i dag har hun blant annet oppdatert med løpeøkten + kjerne vi gjorde i dag tidlig. Og altså.. sjekk disse matbildene. Den dama er fotogoals, haha. Frokosten her er heller ikke kjip.. i likhet med resten av måltidene våre her ?

#buffetlyfe for life! 

Og skulle det rasle litt i reisefoten, sjekk ut turen vår til Kypros 23. august HER

NÅ skal jeg legge meg, men før det ville jeg tipse dere om en spalte jeg har bidratt i for månedens Kamille, skrevet av Kristin Edvardsen. Bladet i sin helhet er i salg 25. mai, og som den egoistiske rosabloggeren jeg er så jeg mitt snitt til å dele spalten med meg her inne på bloggen.

Særdeles sjeldent jeg uttaler meg om det greiene her, så jeg må bruke muligheten når jeg kan? Bladet er i butikk fra 25. mai. 

Haha – når jeg leser det nå i etterkant svarte jeg veldig mye rart. Men rett fra levra da, om ikke annet – as it should be! Håper alt er bra med dere der hjemme – vi blogges og treffes på sosiale medier i løpet av uken, as always.

Sporty klemmer til dere alle?

Flere
Artikler