Deg + én kettlebell = styrke og kondisjon på 30 min

Denne økten satt langt inne å gjennomføre. Så langt at jeg droppet den på lørdagen, når jeg egentlig skulle gjennomføre, men når jeg ankom Rhodos på søndag, og hadde sett alle de spreke jentene våre in action, DA kjente jeg at jeg måtte få ut finger’n.

Det hele er veldig greit – det er kun deg og en kettlebell, samt litt løping, og sammen skal dere gjennomføre følgende..

NB! Du løper 200 meter mellom hver runde. Dvs. Du løper 200 meter for første gang, swings, squats, push ups x 3, løper 200 meter for andre gang, burpees, push press, ettbeins mark x 3, løper 200 meter for tredje gang – osv. ?

Løp 200 meter

20 kettlebellswings @16 kg

20 goblet squats @16 kg

20 push ups

X 3 

Løp 200 meter

20 burpees

10+10 enarms push press @16 kg

10+10 ettbeins mark med ro @16 kg

X 3

Løp 200 meter

10+10 enarms thruster @16 kg

10+10 enarms clean @16 kg

100 jumping jacks

X 3

Løp 200 meter

Jeg digget økten, og hadde som mål å gjennomføre jevnt og trutt, uten store pauser. Javisst måtte jeg hvile litt mellom push upene i begynnelsen der, og burpeesene ble seige etterhvert.. men ingen lange opphold, og det er bra jobba syns nå jeg. Velg en kettlebell du kan kontrollere, og kjør på, du også ???

Nok en fantastisk dag er i boks, som jeg ser er meget godt dokumentert på Instastory. Sjekk den ut om du er gira – nå er det natta her i gården ?

Blogges i morgen??

Flere
Artikler