Kan boken min brukes av deg som er gravid?

Inneholder reklame for egen bok

Mange har spurt om boken kan anvendes også før fødsel, noe den absolutt kan.

Veldig mye av de samme prinsippene gjelder når man er (høy)gravid som rett etter fødsel, og dermed er det perfekt å «tjuvstarte» før fødsel. Styrketreningen i boken tar hensyn til tilstanden man er i før og etter fødsel, og bekkenbunnstrening har man godt av uansett tilstand. Videre lærer du om hvordan man på best mulig måte kan lytte til kroppen, noe som jo kommer godt med både før- og etter fødsel – egentlig vel all fysisk trening!

Du finner boken min her, eller i diverse bokhandlere rundt omkring i landet ❤️

Som gravid er det viktigste at du lytter til kroppen, ikke presser deg unødvendig mye, og ikke gjør ting som kjennes ubehagelig ut, verken på trening eller ellers.

Når det er sagt kan trening være en enorm hjelp når du er gravid; du får bedre humør, mer energi, mindre vondter og du blir bedre rustet til når kid´en kommer. Så hvis du lurer på om du burde trene når du er gravid… ja!

Bare sørg for å legge lista etter ditt eget utgangspunkt, og vit at det er lite som skal til for å hente de ut de massive helsefordelene som trening har, både for deg og mini i magen ?

#tbt til når jeg selv var gravid, bare fordi at.. det er gøy å se seg selv med stor mage, haha.

God onsdag, fintfolk!

Flere
Artikler