Kan du bli «Sterk uten utstyr» i juli?

Jeg har lenge fundert på om jeg skulle dra i gang en ny livetreningsgruppe på Facebook i juli, og hadde veldig lyst, i og med at det har gått så bra i månedene jeg har testet det ut. Jeg har virkelig fått blod på tann når det kommer til hjemmetrening på stuegulvet, og takker Facebook-gruppene mine for at jeg har fått til trening på dager der det ikke har fristet. Har jo ikke hatt noe valg ??

Meeen.

Etter en snakk med mannen om prioriteringer, overskudd, tidsbruk og greier og greier kom jeg frem til at det nok er lurt med litt ferie i juli, i kombinasjon med litt andre prosjekter; boklansering med tilhørende aktiviteter, planlegging av høstens live-grupper, div samarbeid osv. 


Så, det blir ingen ny gruppe før i august, men juni-gruppen er jo der – og den kan du få tilgang til hvis du vil ? 
Der får du.. 

  • Fem forhåndsinnspilte liveøkter med fokus på blant annet rumpe, rygg, kjerne og høyintensitet. 
  • Fem ulike «mandagsutfordringer», som er hjemmeøkter jeg tipset om hver mandag i juni. 
  • Fire ulike liveøkter, direkte inne fra stuegulvet mitt, hehe. Slik som den dere ser i videoen under her ?
  • Alle øktene samlet i et skriftlig dokument.

For å få tilgang til det overnevnte betaler du 99 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr – juni». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia – juni» på Facebook?

Dette er bare ment som en tilleggstjeneste hvis noen er i beit for treningsinspo i juli – vil at så mange som mulig skal holde treningsgleden ved like i sommer, så vi er klare for en sprek høst ???

Ha en herlig onsdag ???

Flere
Artikler