Kanontrening og kvalitetstid med Kjetil

Dagene her nede er fylt med sol, treningsglede, god mat, fantastisk stemning og fine jenter.

Dagen i dag startet med en nydelig frokost, som alltid, før vi hadde High Intensity Training med Elizabeth. Det var gøy! Jeg fikk flashback til Bislett Challenge, en slags gruppetime jeg var med på før, i regi av Optimal Trening. Jeg elsker jo den slags trening.

Her er vi i gang med oppvarming, i skikkelig bootcamp-stil.
Her er vi i gang med oppvarming, i skikkelig bootcamp-stil.

12033243_10153548532851163_517743474284710817_n

Vi varmet opp i sanda, før vi hadde ulike stasjoner der vi jobbet i 45 sekunder. Vi var blant annet igjennom knebøy med ball, tautrening, strikkløp, box jumps, nedtrekk med strikk.. Ja, you name it. En nydelig smørbrødliste, spørru`meg!

Etter økten var det duket for jentenes første møte med surfing, mens jeg benyttet muligheten til å få unna litt jobb. Så var det dags for lunsj…

… som alltid er fantastisk god!
… som alltid er fantastisk god!

Etter lunsj fortsatt jeg å jobbe, før jeg fikk en liten time kvalitetstid sammen med Kjetil. Dere har kanskje fått med dere på snappen at jeg drasser rundt på denne boka i tide og utide?

Her på flyet på vei til Portugal...
Her på flyet på vei til Portugal…
… og her på stranda i dag, idet jeg unnagjorde mine siste sider.
… og her på stranda i dag, idet jeg unnagjorde mine siste sider.

Jeg fikk anbefalt boken, og har vel vært ganske bergtatt fra jeg begynte å lese. Det morsomte er å kunne trekke linjer fra det jeg kan om mental trening til idrettsutøvere og hvordan de jobber for å nå målene sine – kort sagt. Dette er ikke det siste dere hører om denne boken, eller andre idrettsutøveres biografier, for den saks skyld.. Her har ihvertfall jeg mye å lære, og da tenker jeg i mitt stille sinn at mest sannsynlig noen av dere har det også…? Stay tuned!

Nå skal jeg bevege meg opp til campen, og driver og vurderer om jeg rekker en liten løpetur før middag eller ei. I kveld er det barbecuefest, og jeg vet at noen av jentene, inkludert meg selv, vurderer å ta seg, oss, en liten fest. Samtidig er det løpetur på menyen i morgen, så tidlig som 07.00…

Helt om natten, helt om dagen? Time will show!

 

 

 

Flere
Artikler