Et par sporty FYI`s og en mini stemningsrapport

Husker dere jeg blogget om denne treningsturen med Prehabtrening i vinterferien? Vel, det viser seg at vinterferien her i Oslo er uken etter, og dermed ble også turen flyttet. Så merk dere dette hjerter, treningsreisen til Dubai med Preabtrening er 22.-29. februar, ikke 15.-22. februar, som først antatt.

image image

 

SÅ, opplysning nummer to.

For en drøy uke siden blogget jeg jo om denne bootcamp-treningen i Slottsparken, som jeg har sparket i gang sammen med Egmont.

image

Og FOR en respons vi fikk. Men, som den rosabloggeren jeg er glemte jeg jo selvfølgelig å si at dette er kun for kunder av Egmont. Så dette er dessverre ikke åpent for alle, kun for de som har mottatt invitasjonen. MEN, dere har satt griller i hodet mitt, og om ikke annet var det gøy å se at det er såpass marked for at jeg kan sette i gang noe liknende på egenhånd. Hva syns dere, kanskje vi skal være litt sporty sammen før i Slottsparken før vinteren kommer?

Stay tuned, jeg skal gi info om jeg setter opp flere økter, der alle kan være med. Men denne altså, er kun for kunder av Egmont i første omgang 🙂

Et frokosttips sånn på slutten – 2 egg, 200 gram blåbær og en frossen banan. Sett alt sammen klart i blenderen før du legger deg, så tar du den bare ut og blender i vei neste morgen.

image

Hehe. Ser det ikke digg ut?
Hehe. Ser det ikke digg ut?
Vel, jeg kan love at det smaker digg så fort det hele er blendet sammen til en god smoothie-smørje.
Vel, jeg kan love at det smaker digg så fort det hele er blendet sammen til en god smoothie-smørje.
Putt det i en blender, så vips, har du en super frokost, perfekt på farta!
Putt det i en blender, så vips, har du en super frokost, perfekt på farta!

Ha en nydelig onsdag jenter. Her er dagens program her i Portugal…

image

Hvilket betyr at jeg i skrivende stund sitter og manner meg opp til HIIT-trening med gruppe nummer to. Jeg er seig i overkroppen etter gårsdagens pullups, press og cleans, så det blir digg å løse opp litt. Etter trening blir det hjemmekontor på cafeen nede på stranda, mens mange av jentene skal teste surf for første gang. Blir spennende 😀

Som dere får se i tekst og bilder når kvelden kommer 🙂 Bli også med meg på snapchat, Piapiapiapia.

Hilser fra alle de sporty ShapeUp-jentene her nede. Sneeeiks <3

Flere
Artikler