Slik kler du deg for utetrening i vinterværet

Reklame i samarbeid med Carmex

Okei – vinteren er her – ingen tvil.

Som dere kanskje husker setter jeg utetrening på agendaen denne vinteren, og med meg på laget har jeg fått med meg Carmex, min trofaste partner når det kommer til leppepleie, hehe. De ønsket å lage, sporty informativt innhold fremfor baare «hei, se så fantastisk denne leppomaden er», (for det er den) og det DIGGER jeg.

Dagens video minner oss på hva vi trenger og hvordan vi kler oss best mulig for å trene utendørs hele vinteren igjennom.

Jeg hadde et mål før jeg lagde denne videoen – ikke kjøpe noe som helst nytt. Jeg opplever nemlig at man har mye av det man trenger hjemme fra før, bare man gidder å lete. Det trenger verken å være jålete eller superfresht det utstyret du bruker – skal jo bare ha svettefest ute i frisk luft? At du har det behagelig derimot, det er viktig. Totalt er det åtte tips jeg jobber meg igjennom i denne videoen, og jeg håper virkelig den bidrar til å senke terskelen vår ytterligere for å legge en eller flere treningsøkter utendørs denne vinteren.

Ikke glem å sjekke ut den forrige videoen jeg lagde for Carmex HER, som gir deg konkrete tips til hvordan du kan drepe dørstokkmila. Et av punktene er jo faktisk å ha utstyret i orden, så dagens video er et perfekt supplement!

#utemedcarmex er hashtaggen vi bruker, så dersom du er en av sprekisene som er ute og beveger deg i vinterlufta – show us!

Jeg tror jammen meg det blir en løpetur i frisk luft på meg i dag, etter at dagens arbeidsoppgaver er gjennomført. Det gledes!

Flere
Artikler