Kunsten å kose seg i ferier – uten dårlig samvittighet

Aah, er det bare meg om kjenner det klør etter påskeferie, late dager, god mat og sol i fjeset? Jeg lette etter bilder tidligere i dag, og kom over disse fra påsken i fjor.

Ja, mannen brakk beinet, men utover det hadde vi noen veeldig fine dager – og tro det eller ei, det kom mye godt ut av at mannen brakk beinet også, haha.

Jeg er i full gang med ny vlogg, men rakk ikke å bli ferdig med den til i dag. Vloggen handler om dette med å klare å ta seg ferie, og nyte både late dager og ekstra god mat og godis, uten å få dårlig samvittighet – heller bruke ferien til det den er til – lade batteriene og sanke energi, som du kan bruke når hverdagen er tilbake igjen.

I den anledning lurer jeg på en ting.. stresser dere med dette med å ta ferie osv, eller er det null stress joggedress?

Jeg har blitt mye bedre på det med årene, men før husket jeg jeg syns det var litt kjipt å «slippe kontrollen» med de gode rutinene, og virkelig nyte late dager, godis og hygge. Kosen ble fort til dårlig samvittighet.. hvordan er dere på det? Setter pris på inspill.

Tipper vloggen kommer på fredag?

I dag startet dagen på Barrys bootcamp, og deretter litt jobbings på Egmont-huset. Nå jobber jeg på Comfort Hotel Børsparken, hvor jeg også har PT-timer – i kveld blir det SOMA MOVE med gjengen min i Drammen. Det gledes.

Let me know om du skal noe spennende i påsken da – her blir det fjellkos en hel uke – hurra! 

Flere
Artikler