Slik kan en arbeidsuke se ut for meg

Hei dere, og god tirsdag?

Denne uken har jeg besøk av en jente som heter Jenny, som skal være med meg «på jobben» hele uka. Hun går i niende klasse og har arbeidsuke, og når hun sendte mail for noen måneder siden og spurte var det klart jeg måtte si ja – så hyggelig! I den anledning tenkte jeg å dele ukeplanen min, så kan dere også få et inntrykk av hvordan en arbeidsuke kan se ut – selv om en varierer helt sykt, hehe.

Mandag

Startet dagen med planlegging av ShapeUp Norgesturné, publisering av Treningspodden og litt mandagsmailing, etterfulgt av legetime, og ærender i byen i anledning en innspilling og et event på torsdag. Farget vipper og bryn, før jeg og Jenny dro hjem til meg og tok bilder til et samarbeid. Jeg jobbet videre med dette utover ettermiddagen, før jeg dro på trening 19.00.

Tirsdag

Besøk på Mills-fabrikken i anledning et samarbeid. Var her til cirka 13, før jeg dro hjem og klippet ferdig en video fra dagen med Mills. Ferdig cirka kl 17.

Onsdag

Starter dagen på Barrys Bootcamp, etterfulgt av en tur på Egmont-huset i Nydalen, både for å hente blader til et event i morgen, men også for å jobbe og spise lunsj. Klippe vlogg, svare på mail, lage treningsprogrammer og jobbe med en bokidé står på planen. Deretter venter PT-timer på Comfort Hotel Børsparken, etterfulgt av SOMA MOVE i Drammen 18.30.

Torsdag

Filme vlogg hele dagen. Dagen starter med bransjefrokost i Oslo 08.00. Deretter blir det trening, etterfulgt av PT-timer på Comfort Hotel igjen. Så går turen til Akropolis Åssiden i Drammen, der jeg skal ha et event med Sølve Sundrehagen – vi skal trimme 50 sprekinger fra kl 18-20?

Fredag

Filme og avslutte vlogg denne dagen. Vi starter hos CrossFit Fønix kl 09, der vi også filmer litt. Så avslutter vi arbeidsuken til Jenny med en god brunsj – det er ihvertfall planen ?

Resten av fredagen kommer jeg til å bruke på å avslutte litt div før påske, planlegge publiseringer i påsken og spikre et par timeplaner i forbindelse med  ShapeUp sin Norgesturné.

Men før onsdagen trer i gang er det avslapning på høyt nivå som gjelder! God tirsdag, fintfolk❤️

Flere
Artikler