Kunsten å skru ned egne forventninger

.. til hva jeg kan få til på en dag?

Det er uvant å ha så lite kontroll over egen tid som hva jeg har i disse dager, og hver eneste dag ender jeg opp med å flytte enkle oppgaver, som å sette på en vaskemaskin, svare på et par mailer eller ringe en venn (sorry Sølve, ringer deg i morgen – mest sannsynlig..) til neste dag. Ikke minst må treningen vike støtt og stadig, som i dag, da jeg etter tre forsøk på å gjennomføre en økt i kjelleren, måtte innse at slaget var tapt ? Mini fikk en vaksine på helsestasjonen i dag, som nok er grunnen til at han har vært litt ekstra umulius i dag og i kveld, men ja.. det, kombinert med lite søvn og en kjip dag i går gjorde denne dagen litt seig å komme seg igjennom.

Flaks for den lille umuliusen at han er verdens søteste, og at jeg ironisk nok savner han så fort han har sovet en time eller to (okei, tre?).

Oh well – jeg får ta dette som god trening i å ta dagene som de kommer, og ikke ha særlig høye forventninger til hva jeg kan utrette på en dag. Er jo så mange som har sagt det til meg, men ja.. learning by doing.

Er uten tvil en god grunn til at man har perm, og dagen i dag har vært en god påminner om at jeg må både bruke den nyttig, og nyte det mens det står på – ikke la fokuset reise alle mulige andre steder.

Vi blogges dere – nå skal jeg få meg et par timer på øyet før sjefen våkner igjen ?

Flere
Artikler