Produkter som gjør det enkelt å spise næringsrikt i en travel hverdag

Reklame ism. Prior

La oss kalle en spade for en spade – det frister å kaste ut julematen så fort første nyttårsdag er over, og velge sunt og næringsrikt fremfor.. det motsatte, hehe. Spør du meg bør jo livet av båda två, men etter godis, julemat og annen snacks fra lille julaften til nå er det fint å balansere ut skåla med mat i den andre enden av skalaen.

En av tingene jeg spiser hele tiden om dagen er typ påleggsmat i ulike former, da jeg sjeldent har tid eller hender til annet (??) – Prior Løvtynt pålegg er favoritten! Ingen over, ingen ved siden.


Det er, som navnet tilsier, løvtynne skiver av kylling og kalkun, som gjør pålegget delikat og digg, i tillegg til at det smaker mer og bedre enn annet kjøttpålegg – nydelig!

I videoen under viser jeg deg to av mine favorittkjappis-måltider nå om dagen – la deg inspirere! ?

Som du ser er de to variantene meget enkle å lage, og gir bra påfyll i form av karbs, protein, litt sunt fett og grønnsaker ?

Del gjerne andre, smarte oppskrifter med meg, særlig om du har noen du tenker kan passe i en babybarsel-hverdag, hehe.

Enn så lenge klarer jeg fint å få i meg bra mat gjennom dagen, da i form av alternativer som i dette innlegget, overnight oats med cottage cheese og kefir (fått helt dilla på kefir etter at jeg fikk det på sykehuset, haha), ferdigkokte egg i kjøleskapet, en gulrot i hånda, frukt i fleng, brødskiver, en YT her og der.. ja, dere skjønner. Jeg merker at jeg raskt tyr til godiset vi har liggende om jeg ikke har bra, god mat på lur, så det er viktig ?

Så dere, test ut Prior Løvtynt pålegg, så blir du minnet på hvordan og hvorfor #detersuntåkoseseg ?

Flere
Artikler