Kunsten å tenke langsiktig fremfor kortsiktig

Hei fra fjellet!

Her oppe er det et heidundranes snøvær, og selv om solen har tittet frem rett som det er har der blåst ut av en annen verden – ingen trilletur, med andre ord? Kunne kanskje ha tatt en skitur, men.. neeh. Jeg hadde nok bare blitt inne i pysjen, om det ikke var for mannen som pisket meg opp og ut. Han kjenner meg såpass godt innen nå, og vet at jeg koser meg langt mer resten av dagen om jeg har brukt kroppen litt.

Det vet jeg jo så godt, og jeg pleier å være flink til å tenke langsiktig fremfor kortsiktig, og velge godfølelsen «der fremme», fremfor det akutte behovet for å bare.. droppe det. Men ikke i dag altså, så godt mannen var min mentale trener og minnet meg på hva som får meg til å føle meg best. Så, det ble 30 minutter med kettlebellen, rett utenfor hyttedøra – skulle egentlig hatt 40, men nok var nok, hehe.

Resten av dagen har jeg skrevet litt bok, tatt badstue, chillet, og i kveld blir det mandagstaco. Dette vinterferie-konseptet altså.. jeg liker’e! 

Flere
Artikler