Vinterferie!

Hei fra Geilo ?

Startet dagen med kos og heng med mini, før jeg satte igang prosjekt pakking – pakking er hakket mer omfattende med en liten en på laget, ass? Så ble det til at jeg og mini tok toget til Geilo, mannen kjørte, fordi vi ville ha med såpass mye at.. det ikke var plass til alt og alle. Pluss at toget fra Drammen til Geilo er ganske smud, og jeg var spent på en ny baby-erfaring – lang togtur med baby, hehe. 
Det nederste bildet beskriver vel på best mulig måte hvordan jeg føler meg i dag, hehe. Trøtt.no.

Togturen gikk.. ok. I en optimal verden hadde han sovet i vogna hele turen, men han gjorde det motsatte. Mye amming, og mellom slaga ville han kikke, kose og gulpe – fyrte blant annet av en skikkelig klyse i midtgangen, hehe. #babysjarm

Men jeg hadde bestilt barnevogn-billetter, da fikk jeg to seter for meg selv og plass til vogna foran setene. Anbefales!

Nå blir vi altså på fjellet noen dager, mannen har ferie og jeg er klar for noen fiiine dager. Satser også på at mannen kan avlaste litt, så jeg kan få skrevet litt bok – det er ikke så lett med en mini på laget, hehe.

Phu, dette ble lengre enn planlagt, skulle egentlig bare si at det er digg med vinterferie, haha. Håper du har hatt en fin helg❤️

Flere
Artikler