Livet som hjemmekjær

Inneholder reklame – sponset støvsuger fra Dyson


Permisjon + korona har logisk nok påvirket tilværelsen min ganske sterkt de siste månedene, og der hvor jeg trodde det ikke var mulig å bli mer hjemmekjær, såå.. har jeg altså blitt det, haha. Vi koser oss hjemme med mini, og mellom babyslagene prøver jeg å være så flink som mulig til å gjøre alt mulig annet jeg trives med; lage innhold, lage god mat, trene og.. trommevirvel.. fikse og styre litt hjemme. Jeg føler selv at jeg har blitt haakket mer voksen av å bli mamma, og for meg innebærer det blant annet å ta bedre vare på miljøet hjemme. Barnerommet har jeg jo styra fælt med her hjemme, nå har jeg fikset litt solskjerming her og der, jeg kaster, rydder, styrer og ordner, og tidligere i uka tok jeg en grundig husvask (og det på en klein søndag – flinkispoeng).

Jeg har nylig fått sponset denne støvsugeren, og altså.. den er så vill! Jeg har aldri testet noe annet enn en vanlig støvsuger, så ante ikke hva som ventet meg – men nå er det nesten sånn at jeg følte jeg ikke trengte å vaske gulvene etter å ha støvsugd? Teppene er en historie for seg selv, og det var en blandet følelse å se alt dritet den sugde opp derfra. Godt å få det bort, men usj.. går man virkelig og tråkker i så mye støv?

Du kan lese mer om støvsugeren her, som forøvrig er en pose- og trådløs støvsuger fra Dyson – V11 Absolute Pro, hehe. Altså.. helt vill??
Utover det går dagene til sus og dus i heimen, der jeg koser meg, ooog stresser litt over å ikke få til alt jeg vil med jobb og trening hver dag. Men det er vel en del av mammahverdagen har jeg skjønt? ? Trener på å justere ned egne forventninger til hva jeg kan få til i løpet av en dag, hehe.

I skrivende stund nyter jeg litt finvær og jobber på telefonen mens mini sover. Jeg elsker sol og varmt vær, men med baby blir det nesten litt for mye av det gode, føler det er så varmt for de hele tiden? Blir hyggelig med litt regn og kjøligere dager, også ?

God onsdag, fine du?

Flere
Artikler