Livets første sommer foreviget på beste vis

Reklame ism. Fotoknudsen

Du får 40% rabatt med rabattkoden PIA40 på alle produktene hos Fotoknudsen frem til 30. september – perfekt mulighet til å forevige sommerminnene ? Sjekk ut mer her.

Livets første sommer med barn er på hell, og fy søren, for en sommer det har vært!

Føler den har vart i en evighet også, ettersom den ble en forlengelse av mannens permisjon. Vi ha kost oss så uendelig mye sammen alle tre, og selv om mye har vært veldig spesielt med tanke på korona ville jeg ikke hatt noe annerledes – vår første vår- og sommer som en familie på tre ?

Det går på automatikk å ta bilde av både det ene og det andre for min del, både fordi jeg jobber med det jeg gjør, men også fordi man vil forevige typ hvert eneste øyeblikk man har med baby. Gudene veit hvor mange bilder og videoer jeg har på kamerarullen av oss med mini, haha. Men, det er jo nettopp det – som regel blir de bare på kamerarullen, og etterhvert som ukene og månedene ruller videre gjør bildene det samme. Derfor ble jeg så glad når jeg fikk gjøre dette samarbeidet med Fotoknudsen, og samtidig bli minnet på hvor sinnsykt hyggelig det faktisk er å forevige de viktige, gode minnene i album – eller, rettere sagt, fotobok ?

Denne var superenkel å lage, og vil gi glede i mange, mange år fremover. I tillegg gjør den bildene, og dermed minnene, langt mer tilgjengelig enn om de er på kamerarullen. Når du mekker fotoboka gjør Fotoknudsen mer eller mindre jobben for deg hvis du ønsker – så fort du har en konto hos de kan du laste opp bilder fra mobilen via en QR-kode, og trikse og mikse som du vil fra Mac eller PC. Du kan velge å laste ned et program som gir deg alle redigeringsmuligheter, eller bruke nettversjonen, samt noe som heter Smart Assistant, for en så enkel og smud utforming som mulig. Jeg valgte sistnevnte.. #småbarnslivet, hehe.

Målet mitt nå er å mekke en slik fotobok etter hver sommer og vinter, så vi automatisk foreviger den fine tiden vi har med mini – og med hverandre da, hehe. Jeg tenker ofte at slike ting er megaprosjekt, men når man bare kan laste opp fra telefonen på denne måten, og få fotoboken typ laget av programmet, så går det jo lett som en plett.

Husk at du med koden PIA40 får 40% rabatt på både fotobok og alle andre produkter hos Fotoknudsen – tilbudet varer til 30. september, så lønner seg å ta en kikk asap zulu, samt velge ut hvilke produkter du vil ha.

Jeg gikk jo åpenbart for fotobok, men neste prosjekt jeg har nå er bilder til heimen, der jeg står mellom å bestille lerret, fotoplakat med rammer eller plexiglass. Også lurer jeg på om jeg skal gå for svart, hvitt-varianter..

Ja, litt jeg må finne ut av, og jeg håper du fikk lyst til å forevige minnene dine, du også. Føler det her er sånn man tenker at man skal gjøre, men som man aldri får gjort – now is the time!

For ikke å snakke om for en gave dette er, til venner eller familie – perfekt til de som har alt. Og let´s face it, det gjelder jo ganske mange av oss..

Klikk her for å komme i gang.

Blogges snart ?

Flere
Artikler