Podcast på egenhånd?

Inneholder reklame for egen bok


Ja, faktisk! .. men samtidig ikke. Hehe. 

I anledning boken min har jeg nemlig laget en tilhørende podcast bestående av åtte episoder der jeg intervjuer (trenings)jenter jeg selv digger og ser opp til. I tillegg snakker jeg med en behandler, @femalewellness som jeg selv gikk til før og etter fødsel, om hva som potensielt kan gå galt etter fødsel. Alt i alt håper og føler jeg at denne podcasten utfyller boka på best mulig måte – kunne jo ikke ha med alle historiene i boka, hadde jo blitt en roman, men i podcastformat – perfekt!! 


Trykk her for å komme direkte til podcasten i ITunes ?

Du kan høre teaseren til podcasten allerede nå – søk opp «Trening etter fødsel» der du hører podcast. Første episode, med Inger in Dubai, ligger klar i morgen tidlig 05.00 ? Jeg har gledet meg så enormt til å lansere denne podcasten, og endelig er det dags ?

Håper dere sjekker den ut, gleder meg virkelig til å høre hva dere syns – det betyr jo alt❤️

Og for å make it clear, ref. overskriften; dette er ikke isteden for Treningspodden! .. som jeg regner med er tilbake i løpet av oktober?

Her i gården startet dagen med kanelboller, sjokoladekake og familiekos i anledning min 31-årsdag i dag? Første bursdag med en familie på tre, hehe. Fine, snille kjæresten som ordnet til på morgenkvisten i dag?

Resten av dagen forløper seg nok mer eller mindre som vanlig, og det passer meg helt utmerket❤️ Husk å sjekke ut podden da?

God mandag?

Flere
Artikler