Skuffa over egen bursdag?

Tusen takk for gratulasjoner i går, både i anledning bursdagen min, men også podcast-lansering. Moro å endelig få dele dette med dere – i dag er første episode live, med Inger in Dubai, også kommer resten rekende på ei fjøl hver tirsdag morgen i seks uker til ? Totalt har jeg altså laget syv episoder?

MEN JO! Delte kort på story i går at jeg kjente meg pjusk, og dermed ble dagen litt annerledes enn jeg hadde tenkt. Skulle egentlig ha familiefeiring på søndag, det ble avlyst, og det samme ble møter og dates i Oslo på selve dagen. Klassisk «har en forventning om at dagen skal bli sånn og sånn, men så ble den ikke sånn i det hele tatt», hehe. Ble jo ikke noe bursdagsøkt engang, for pokker?

Poenget?

Det var nesten litt deilig. For så fort jeg skjønte at alle planer gikk åt skogen, så gjorde forventningene om det ene og det andre det også. Så når jeg ble vekket med kanelsnurrer, roser, kaffe og fantastiske gaver av mann og barn var jeg i lykkerus, og satte stor pris på å «bare» få chille hjemme hele dagen, henge på stuegulvet med mini og bare.. være. På toppen av det hele fikk vi levert middag på døra av verdens beste svigermor, så alt i alt – INGENTING å klage på. Heller det motsatte.

Føler noen har en tendens til å hause opp bursdag no´veldig, man skal bli så gjort stas på atte hjelp – og for all del, det er veldig hyggelig, men spør du meg er det helt i orden at en bursdag går liiitt sånn stille forbi også – ihvertfall så lenge de nærmeste husker å legge igjen en liten hilsen ❤️

Så det. I dag er det en ny dag, jeg er 31 år og trives med det. En funfact på tampen; jeg er pjusk fordi mannen er pjusk, noe han har vært i noen dager. Her om dagen testet han seg for korona, og vi fikk svar i dag – negativ test. Takk for deet, hehe.

Blogges ?

Flere
Artikler