Løpetur og kveldsmat

Altså.. grattis til meg sjæl for tidenes dårligste overskrift, haha. Jeg ville bare poppe innom og si hei, etter en lang dag på farta. Møter i Oslo, innspilling av podden, litt planleggings med Silje, og deretter hjem for å være hundepasser. Jeg fikk meg en nydelig løpetur som satt langt inne, men det er jo en av mange fordeler med å ha hund, hehe – ikkeno’ valg. Turen ble fin den, og gjorde at de tre brødskivene jeg akkurat spiste smakte, om mulig, enda bedre!

Nå er det mye jeg burde gjort.. komme i gang med redigering av ukas vlogg, pakke og forberede meg til fotoshoot i morgen tidlig, tørke håret, rydde kjøkkenet.. men det får vente. Slår et slag for prokastrinering, og blir på sofaen??

Tusen takk for gode og reflekterte kommentarer på gårsdagens innlegg forresten – jeg skal svare alle i morgen??

Flere
Artikler