Luksusfrokost for ei kontorrotte

Hei, fine folk!

Stikker innom her for å hilse påå, idet jeg omtrent gror fast i stolen jeg har sittet på i absolutt hele dag. Sånn er det når man har skrivegreier å ta seg av, da er man nødt til å få jobben gjort, uavbrutt av både bevegelse og andre morsomheter. Heldigvis skal jeg på trening om en liten time, og med gåturen til og fra blir det bra med bevegelse i dag også. I kveld kommer det en gjeng fra CrossFit´en hit for å mekke taco, og ikke noe hvilken som helst taco. Han ene er nemlig en råtass på kjøkkenet, og har sendt meg de villeste snappene av tacoen sin x antall ganger det siste halvåret. Nå har jeg tatt grep, og ordnet det slik at han kan komme hit og lære meg, hehe. Det gledes!

Vel, om ikke annet kan jeg vise dere et bilde av den ville frokosten jeg hadde i dag. En banan og to egg, samt litt mel, vispes sammen og stekes. Toppet med jordbærsyltetøy, litt valnøtter, salt og honning. NAM!

La deg inspirere! Håper du får en fantastisk dag i dag, spesielt ettersom det er fri i morgen. NYT!

Blogges snart, dere❤️

Flere
Artikler