Hva lurer du på om kosthold?

I skrivende stund sitter jeg og jobber i joggisen – jeg har akkurat hatt en miniproduksjon her hjemme i heimen, og nå ferdigstiller jeg manus til en episode av Treningspodden som skal spilles inn på torsdag.

I den forbindelse lurer jeg på hva du lurer på om kosthold. Vi får nemlig besøk av en ernæringsfysiolog, og tematikken er rett og slett.. det våre lyttere lurer på om kosthold! Vi syns det er superdigg å ha besøk av en ekspert, og gleder oss til å kunne dykke ned i mange av de tingene dere lurer på. Utover det må dere gjerne stille meg og Silje spørsmål også, enten generelt om kosthold, eller om dere lurer på noe spesifikt rundt hvordan vi selv spiser.

Anyhow, håper jeg hører fra deg, da det alltid er kjekt å kunne krydre en episode med innspill og spørsmål fra de som betyr aller mest – nemlig dere som hører på oss?

Forresten, til alle mine drammensvenner, bli gjerne med på SOMA MOVE-trening med meg i morgen. I morgen klokken 18.00 er det dags, og gjennomføringen kan du lese mer om her. Jeg skal også få lov til å være trener på et event i regi av Akropolis Åssiden, som du kan lese mer om her. Bli med meg på en av disse, da vel?

Håper dere har en superdeilig 1. mai-feiring ? Holder det short and sweet her inne i dag, så kan dere fokusere på å være tilstede med de dere er glade i.

Vi blogges i morgen?

Flere
Artikler