Lader opp til ny treningsreise

Inneholder reklame for egen treningsreise

Allerede natt til fredag reiser jeg på ny treningsreise, denne gangen som instruktør på VING sin årlige treningscamp (eller, nå kjører de den to ganger i året, når jeg tenker meg om).

Dette er en litt annen type tur enn min og Maren sin, med hakket mer variert program og bredere spekter av aldersgrupper, for å nevne noe. Når det er sagt har jeg nesten sluttet å snakke om alder når det kommer til det jeg driver med, da jeg like ofte møter jenter i 60-årsalderen som i 20-årsalderen som brenner for akkurat de samme tingene som jeg gjør. Jeg tror de menneskene som setter pris på meg og jobben jeg gjør tiltrekkes av de samme tingene som meg selv, og heldigvis for oss alle er de alle totalt uavhengig av alder; treningsglede, stolthet over å være seg selv, en sterk kropp og et sterkt sinn – det er så aldersuavhengig som det kan bli.

Men hei, en ting jeg må minne dere på – jeg og Maren kjører ny tur allerede denne høsten, nærmere bestemt 25. august til 1. september.

Da skal vi til fantastiske Kroatia, samme sted som vi var høsten 2017. Vi likte det så godt at vi uten tvil ville kjøre reise til samme sted nok et år. Jeg fikk akkurat vite at det faktisk er godt over halvfullt, og ettersom mange av dere har spurt meg om spørsmål vedrørende reisen, uten å melde dere på, så tenkte jeg det var på tide å minne dere på å få ut fingeren.

Et av de vanligste spørsmålene jeg får er hvordan en typisk dag kan se ut. Det skjønner jeg godt – man er jo nysgjerrig på hva man melder seg på, og hvordan man kommer til å tilbringe dagene. Her er et utdrag fra turen jeg og Maren akkurat hadde.

Må man være med på alt? 

Man må på ingen måte være med på alt – de viktigste verdiene våre på tur er eierskap, som tilsier at hver enkelt som er med på tur skal ta eierskap til sin egen tur og gjøre akkurat det de har lyst til. Noen reiser for å trene seg i senk, teste egne grenser og virkelig kjenne at man får brukt kropp og sinn, mens andre ser for seg en økt eller to om dagen, og er fornøyd med det. Du bestemmer helt selv!

Hvordan er maten? 

Et av de nest mest vanlige spørsmålene jeg får, hehe. Dette har jeg faktisk laget en vlogg om for en tid tilbake, og selv om den ikke er fra min og Maren sin reise, så er den fra samme sted som vi akkurat var på. Dessuten er det mye av det samme som går igjen på de ulike hotellene VING tilbyr, noe som rett og slett er utrolig deilig – forutsigbarhet er fint på treningstur, ihvertfall når det kommer til bosted, kosthold og vær. Check, check, check.

Kan man reise alene? 

J-A! Nesten halvparten av jentene vi reise med var på tur alene, men skjønte fort at de ikke var det – vi blir alle som en stor gjeng så fort vi møtes på Gardemoen, og slik blir det til vi lander i Norge igjen, og gjerne etter det også. Du kan med trygghet reise alene, og selv velge om du vil bo alene på rom, eller sammen med noen.

 

Om du har andre spørsmål til selve programmet og treningsreisen er det bare å fyre løs.

Du kan også sende en mail til trening@ving.no, dersom det er noe du lurer på rundt bosted, bosituasjon, spesifikke matønsker. etc. Du melder deg altså på her, og jeg sier det igjen.. vær rask på avtrekker´n om dette er noe du ønsker, for her er det faktisk snart utsolgt.

Klyp meg i armen, det er sjukt. 

Håper jeg ser deg på tur?

 

Flere
Artikler