Matpakkerutinene som går i dass

Hehe – ref. ukas vlogg, der alt var fryd og gammen når det kom til matpakke-laging, så har ikke akkurat denne uka vært likedan.

Tiden har løft i fra meg, i kombinasjon med laber energi (forteller hvorfor i mandagens episode av Treningspodden), og det å stå å mekke matpakker er det siste jeg har tenkt på.

Slik er det noen ganger, og for meg ble det viktig å nevne det også, slik at dere ikke tror jeg er like supermenneske hver dag. For jeg må nesten innrømme det selv ass, at i vloggen om matpakkelaging følte jeg meg som stålkvinnen når jeg så den i etterkant – vel, alle uker er ikke likedan, det skal dere vite. Dagen startet med to brødskriver og et par egg som jeg hadde i kjøleskapet fra før.

Ferdigkokte egg i kjøleskapet er forresten redningen på travle morgenkvister, og dager generelt, da de kan brukes på og i det meste. 

Etter frokost hoppet jeg på toget til Oslo og hadde PT-timer på Comfort Hotel Børsparken.

Deretter joinet jeg en SOMA MOVE-time med Silje, som for tiden kjører et annet program enn meg. Selv om jeg hadde to økter med SOMA MOVE i går var det digg å kjøre på med en til i dag, spesielt når styrketrening virkelig ikke fristet.

Etter timen ble det tid til ei litta hyggelunsj med super-Silje, og matpakkeløs som jeg var hadde jeg i det minste forberedt meg på lunsjen. På veien fra Oslo S til Myrens sportssenter stakk jeg innom Mind The Body, som ligger i Byporten. De selger gode, sammensatte måltider til en ok pris, og jeg stikker alltid innom der når jeg er i manko på en digg og næringsrik lunsj nummer 1 eller 2, hehe. Ikke sponset altså, generelt bare fan av steder som tilbyr ordentlig, bra mat oppi alt annet som er å finne av spiselige greier.

Etter lunsj spilte vi inn Treningspodden, en episode jeg har skikkelig trua på.

Vi hadde besøk av en ernæringsfysiolog fra TINE, og benyttet anledningen, som dere vet, til å fyre løs med spørsmål fra dere. Tusen takk til alle som bidro med spørsmål! Jeg fikk ikke med absolutt alle, men mange av de – og nå har jeg jo masse gode spørsmål å besvare her på bloggen i etterkant også. I like! Takk for at dere er dere.

I skrivende stund er jeg plantet på Flavours Food Market, et nytt sted jeg tester på Jernbanetoget. Haha, som dere skjønner er jeg en evig reisende skrott, alltid på vei fra et sted til et annet. Da trenger jeg gode steder på farta, som har bra mat, wifi og stikkontakter i fleng, hehe. De hadde sånn salatbar der man kunne mikse selv, det digger jeg jo, og råvarene er fantastiske! Men prisen deretter, så hvis du stikker hit, vær forberedt ?

Nå skal jeg pakke sammen pc´en her, og hvert øyeblikk sette snuta hjemover.

I natt skal jeg ta flytoget 04.02 fra Drammen, så her gjelder det å få den kvalitetstiden og skjønnhetssøvnen man kan, når man kan. Heldigvis er det så lystbetont som det kan bli å stå opp tidlig, ettersom jeg setter snuta mot varmere strøk – tror søren meg jeg skal prøve å få mekket noen matpakker til reisen også, gitt..

Dagens budskap; ikke fortvil om du ikke får mekket matpakker som den treningsbloggeren på YouTube, i dette tilfellet – moi ? Vi har ikke alltid så ordnings på ting som det virker, tvert imot.. men om man lever som man preker finner man alltid den beste løsningen allikevel.

 

Flere
Artikler