Mandag 5. januar… It`s on!

Yes ass, bare noen timer og en god natts søvn til #SHAPEUPKICKSTART starter, for real! Målet med kickstarten er enkelt, idiotsikkert, bankers.. Med andre ord, gjennomførbart.

DET er det viktigste å fokusere på nå som vi skal ofre jul, avslapning og kosebonanza til fordel for digge rutiner, sunn mat og effektiv trening –> Du vet at målet er gjennomførbart, så sørg for å få det gjort. Det kommer til å være litt tungt de første ukene, ingen tvil om det.

Men du har bestemt deg. Du skal trene to ganger i uka du, og du skal spise sunt. Den avgjørelsen er allerede tatt. Det er ikke noe å gruble på i morgen når klokka ringer, når kollegaen din spør om du vil ha rester av pepperkaker til lunsj, når kjæresten spør om dere skal ha rolig filmkveld eller jentegjengen vil ha deg med på «supermandag» (aka. unnskyldning til å ta seg en fest på en mandag. I hvert fall her i Oslo). Nei, nei, nei. Fokus. #shapeupkickstart. NÅ!

(Sove lenge, spise pepperkakerester og ta en fest med jentegjengen gjør vi selvfølgelig når helgen kommer 😉 )

Tren treningsprogrammet to ganger i uka, og bruk menyen som en god følgesvenn inn i det nye året. Med den maten der føler i hvert fall ikke jeg at det er noe stort tap å gi slipp på all julekosen.

Selv har jeg akkurat gjort siste rest av forarbeidet på kontoret før denne kickstarten – I månedens utgave oppfordrer vi alle, inkludert oss selv, til å sette mål for oss selv helt frem til mai.

image

image

Jeg har som mål å følge de punktene vi i redaksjonen har satt opp jeg, men satte opp noen ekstra for ordens skyld.

image

And there you have it.

image

Nå henger denne rakkern på kontoret, innen øyets rekkevidde til enhver tid.

image

Å ikke gjennomføre blir som å bli minnet på sitt eget nederlag hver. eneste. dag. Ain`t happening!

SÅ, 2015, her kommer jeg! Og jeg starter med en god frokost, en effektiv arbeidsdag, og en real styrkeøkt ala. #shapeupkickstart dag 1.

Mandag 5. januar… It`s on!  

 

Flere
Artikler