Mandag as it should be

Phu. Klokka er snart 21, og jeg sitter enda med litt jobbings. Jeg klager ikke altså – fikk starte dagen med en lett løpetur, der jeg samtidig øvde på foredraget mitt – når jeg skal holde nye foredrag spiller jeg de alltid inn på lydfil og hører på de et par ganger før gjennomføring.

Deretter holdt jeg foredrag for jobben til mannen – SÅ moro, og ikke minst hyggelig, å gjøre noe sånt sammen!? Resten av dagen gikk med til jobbing hjemme – timeplanen til ShapeUp Convention 16. februar er rett rundt hjørnet, så de siste detaljene skal på plass. 17.00 var det dags for CrossFit (ja, i dag ble det to økter. Ikke hverdagskost, men har sittet mye på rumpa ellers), og deretter var det middag og litt mer jobb.

Nå sitter jeg her. Hentet akkurat mannen, og vi skal runde av dagen med Jon Olsson sin videoblogg, og jeg med gresk yoghurt, nøtter, banan og honning i skål. Hang up på det om dagen! ?

Takk for alle fine tilbakemeldinger på gårsdagens vlogg! Noen ønsker for denne ukas?

Vet det er matmandag i dag, men har altså ikke forberedt noe – i arkivet mitt under kategorien finner du riktignok en haug av matmandager, så om du er i beit er det bare å sjekke ut den.

I morgen bygger jeg videre på øvelsen om treningsidentitet, som jeg skrev om sist uke, og deler litt mer om hvordan du kan planlegge din egen trening de kommende månedene. Blogges da ❤️

Flere
Artikler