Mine oppgraderte hudpleierutiner i syv dager

Reklame i samarbeid med Biotherm

Forrige uke fortalte jeg om et samarbeid jeg gjør med Biotherm, da de spurte meg om jeg ville være med på deres #7daychallenge der jeg tester deres nye hudpleieserie Skin Oxygen. Produktene inneholder chlorella, en alge jeg allerede bruker i smoothies og som kosttilskudd, i tillegg til å være laget for oss som er mye utendørs, og som dermed utsetter fjeset for en del forurensning hver eneste dag.

Guilty.

Jeg har aldri testet verken skikkelige hudprodukter eller det å ha en god hudpleierutine, så jeg var lett med – 7 dager med litt ekstra pleie både morgen og kveld, I can deal with that. I dette innlegget publiserte jeg før-bildene, og «etter-bildene» kommer neste fredag. Inntil videre gir jeg dere i denne videoen et innblikk i hvordan rutinene mine ser ut denne uka, og hvordan produktene funker i praksis.

https://https://youtu.be/44sLfgDLWPc

Tidligere i uka kjørte jeg en konkurranse der tre heldiggriser kunne stikke av med hvert sitt sett med produkter. Vinnerene ble kåret og kontaktet på onsdag, gratulerer til dere! Tusen hjertelig takk til alle som deltok ?

I skrivende stund sitter jeg på toget fra Oslo til Drammen, etter det som må være.. tidenes hyggeligste kaffedate. Jeg møtte en venninne jeg ikke har sett på evigheter, og ble nok en gang minnet på at vennskap som betyr noe ikke avhenger av hvor ofte man sees, men heller hvor.. sjukt samstemte man er når man faktisk gjør det? Går derfor inn i helgen med verdens beste følelse, og jeg håper dere gjør det samme.

GOD HELG❤️

 

Flere
Artikler