Vi møtes, og vi trener – ikke noe mer hassle enn det

Inneholder reklame for egne tjenester

Jeg vet ikke om det bare er meg, men har det eksplodert litt med ønske om treningseventer den siste tiden? Jeg har inntrykk av at stadig flere ser på trening som en mulighet til å henge med kjente og kjære, samtidig som man får utfordret kroppen og gjort noe sunt for kropp og sjel. ShapeUp Convention 17. februar er et perfekt eksempel, som jeg faktisk fikk beskjed om i dag at er fullbooket? I like!

Som jeg nevnte i et innlegg for en stund tilbake har jeg lenge hatt et ønske om å jobbe enda mer med fysisk og mental trening, og i tillegg til å ta tak i all de flotte henvendelsene på dette innlegget, så skal jeg bruke våren på å dra i gang en del treninger i regi av.. tja, meg selv.

Lenge har jeg ønsket å gjøre det lettere for oss alle å bare.. møtes og trene, uten at det trenger å være noe mer hassle enn det. Jeg som trener har mange strenger å spille på, og ønsker å samle så mange som mulig til å være aktive både utendørs og innendørs, egentlig uavhengig av om man trener på et senter eller ei. Jeg ønsker meg fri flyt, haha ? Jeg tok det første steget i dag, og inviterte til SOMA MOVE her i Drammen – i løpet av bare noen timer ble det søren meg smekkfullt. SÅ MORO!

Asså, det varmer et trenerhjerte! Til de som ikke fikk plass – jeg opprettet enda en økt, jeg. Så nå kan dere også teste SOMA MOVE med meg torsdag 22. februar, kl. 18-19. Du melder deg på her.

 

Dette er altså i Drammen, men jeg kommer til å gjøre aktiviteter i Oslo også. Blant annet har jeg fått med meg Christina Vukicevic på løpetreninger denne våren, og vi har første fellestrening i Frognerparken 1. mars klokken 17. Det blir rått!  Jeg vet ihvertfall av erfaring av det er da løpegleden begynner å melde sin ankomst, men jeg trenger alltid noe eller noen som kan motivere meg til å.. komme i gang, og gjerne med noen læringspunkter som er smarte å ta med seg på veien.

Det skal vi sørge for på disse løpetreningene, som mest sannsynlig kommer til å være en ukentlig greie hele våren igjennom. Mer informasjon om det kommer, men om du er gira kan du sikre deg plassen din allerede nå – mer info og påmelding finner du her.

Til dere som bor i resten av Norge.. onlinetrening anyone? 

Hehe, mer om det siden. Nå skal jeg hvert øyeblikk kose meg med dagens andre lunsj, før det blir PT-kunder i kveld. God onsdag, fine du ?

Flere
Artikler