Nå er jeg til salgs!

Inneholder reklame for egen bok

Nå er jeg visstnok til salgs! 

.. eller, boken min da ?❤️ I dag er nemlig dagen der Trening etter fødsel lander i bokhandlene, noe som er.. mildt sagt spennende? 

Sjekk ut mer om boken her – du kan jo fortsatt bestille den på nett selvfølgelig ❤️

Dere som følger meg har jo visst om boken en stund, og vet hva det går i – jeg føler meg relativt trygg på at de som trenger boken (les, har født eller kjenner noen som har født eller skal føde) har sikret seg den. Men nå skal jeg altså strekke ut ei hånd til massene, via bokhyller rundt omkring i det ganske land. Og da blir det spennende å se gitt.. er trening etter fødsel noe som slår an? Klarer jeg å inspirere og skrike høyt nok fra bokhylla, eller trengs det Instagram, blogg og stories for å vekke interessen hos folket? Time will tell ? 

Jeg føler meg uansett heldig, så innmari, innmari heldig som i det hele tatt har fått lov til å gjøre dette.

Når jeg skriver bøker er det viktig for meg å sette mål om å skrive og produsere en god bok som mulig, men samtidig akseptere at mye er utenfor min kontroll. Fallhøyden er stor om man setter for høye forventninger om hva boken skal oppnå når den er ute av mine hender.. men så lenge jeg vet jeg har gjort en så god jobb som jeg bare kan, ja, da er jeg fornøyd! 

Så, om du enda ikke har kjøpt boken, nå er den i butikk – det er jo en fin mulighet til å bla i og bli klok på’n, for så å vurdere om den fortjener hylleplass hos deg eller ei ? 

Nå er jeg på vei til fjells, jeg! Mannen er bortreist et par dager, fjellet fristet med strålende sol og deilig høstluft, så da var det liten tvil. Bonus! Mamma og pappa er med ?

Blogges fra fjellet ❤️

Flere
Artikler