Kunsten å kjenne sine grenser

Inneholder reklame for egne treningsgrupper

… det er ikke alltid like lett, og man får virkelig prøvd seg frem i den nye hverdagen som mamma.

Jeg føler jeg blir stadig bedre, og en av tingene jeg kjenner at være på plass er evnen til å takke nei, samt velge bort både det ene og det andre. Live treningsgrupper på Facebook er noe jeg har hatt det så moro med siden oppstart, og var brennsikker på at jeg etter gjennomføringen i august skulle gå rett på september-gruppa. Meeen, etter en titt på timeplanen i helgen, samt en prat med mannen, måtte jeg erkjenne at det nok ble vanskelig – tiden strakk rett og slett ikke til, mest fordi mannen nå skal være bortreist mye de to kommende ukene.

Man får alltids til å gjennomføre både det ene og det andre, men er det noe jeg setter høyere enn alt annet om dagen så er det tid. Tid, tid, tid, tid ❤️ Er så luksus, det. Å ha tid til å bare.. være. Jeg høres kanskje skrullete ut nå, men ja.. tid ass. Haha.

Så, til de som har spurt, det blir ingen ny livetreningsgruppe i september, men du får muligheten til å bli med i gruppen jeg hadde i august.

Det koster i utgangspunktet 299, men nå kan du teste ut moroa for 99 kr. Da får du altså tilgangen til opplegget jeg har kjørt med gjengen siden begynnelsen av august, som du kan lese mer om her.

For å melde deg på betaler du kr 99 til Vippsnr. 599128, og merker betalingen Sterk uten utstyr – september. Deretter søker du opp gruppen Sterk uten utstyr – august, og jeg godtar forespørselen din så fort som mulig etter at betalingen er inne (maks 24 timer).

I gruppen vil det ligge et skriftlig dokument med oversikt over alle øktene, hvilken rekkefølge de er kjørt i, samt direktelink til den aktuelle økten, så du slipper å bla deg opp og ned for å finne ulike økter. Det er delt tre økter i uka siden første uken i august, en treningsutfordring hver mandag (som du trener på egenhånd), en forhåndsinnspilt liveøkt hver tirsdag, og en liveøkt hver torsdag.

.. oogså er det bare å glede seg til oktober, for da starter jeg på´n igjen. Ser at en Facebook-gruppe med oppstart annenhver måned er perfekt, ettersom jeg da får en måned mellom slaga til å forberede litt.

Det var alt for i dag – nå skal jeg nyte familietid.

Startet dagen med en sloow morning med mini og tre kopper kaffe, etterfulgt av en tur i skogen med mann og mini. Deretter har jeg foodpreppet litt barnemat, fått mini til å sove.. noe han gjør enda. Digg, hehe.

Oooog har blant annet publisert teaser til podcasten min, hohoo. Går ikke typ «ut med den» før i slutten av neste uke, men jeg tror at de som er ekstra nysgjerrige skal kunne finne en teaser hvis man søker på «Trening etter fødsel» der du hører på podcast. Riktignok ikke i ITunes, da det visst tar noen dager å bli verifisert der inne.. mye greier man skal måtte pusle med, haha ?

.. og bare for å gjøre det klinkende klart; dette er ikke isteden for Treningspodden. Kun en artig greie for å supplere boken (som jeg snakker mer om i teaseren). Slik det ser ut nå starter jeg og Silje opp igjen med pod i begynnelsen av oktober – det gledes!!

Anyhuuw. Etterpå leker jeg med tanken om å gjøre 4×4-intervaller på mølle, de første siden typ april 2019.. wish me luck isåfall ?

Flere
Artikler