Nå kan du kjøpe boken min – signert!

Reklame for egen bok (!!!)

Okei folkens, the day has come – boken min er klar for forhåndssalg!!!

Jeg trodde ikke dette skulle skje før i august, så når folk har spurt meg har jeg jo svart deretter. Vel, ting gikk visst kjappere enn planlagt, and here we are!!

KLIKK HER FOR Å KJØPE BOKEN «TRENING ETTER FØDSEL», SIGNERT UTGAVE?

I går delte jeg på Instagram at tittelen ble «Trening etter fødsel» (de andre alternativene var «Sprek etter fødsel» og «Tilbake etter fødsel»), og fy søren, så glad jeg er for at jeg spurte om råd. Jeg var nesten sikker på «Sprek etter fødsel» ser du, men etter en runde på Insta føltes førstnevnte langt mer riktig – nedpå, realt og veldig ærlig, uten å skape noen forventning om verken det ene eller det andre.

Så, jeg er strålende fornøyd med både tittel, cover og aller viktigst; innmaten ? Her følger ei litta smakebit på innholdet i boka.

Ooomg, det er så sjukt at dette har blitt en realitet! Og for what it´s worth – jeg ELSKER coveret, selv om jeg er inhabil til de grader, haha.

Hvem passer boken for?

Den passer, logisk nok, for alle som har født ? Målet var hele tiden å skrive en bok som som møter deg rett etter fødsel. Jeg ville sette alle anbefalinger og hensyn i system, slik at det mer eller mindre bare er å åpne boka og sette i gang. Du trenger ikke å være «rutinert treningsperson» for å dra nytte av boka, da min erfaring etter arbeidet med den er at vi alle må starte med å styrke grunnmuren vår, før vi gjør annen trening (bekkenbunn + smart kjernetrening og bevegelse) – det får du hjelp til her. Videre vil noen kunne gjøre mer utfordrende trening enn andre til ulike tider, blant annet på grunn av treningsbakgrunn, type svangerskap, fødsel og omstendigheter etterpå – dette skriver jeg mer om i boka, slik at det blir lettere å finne ut hva som passer for deg.

Hvor lenge etter fødsel er den aktuell?

Det kommer an på treningen du har gjort siden fødsel. Dersom du har vært rutinert på knipeøvelser, smart magetrening, generell bevegelse og er i gang med din vanlige trening igjen, uten problemer, så er du good to go. Kjenner du fortsatt på noe ubehag eller begrensninger derimot, og savner å kunne gjøre det du gjorde før fødsel, kan denne boken være ypperlig, selv om det er en stund siden fødsel. Eller kanskje du aldri kom helt i gang etter fødsel? Uavhengig av om du kun er gravid, fødte for en uke, en måned eller ett år siden, så vil boken hjelpe deg til å komme i gang med effektiv, skånsom trening, som tar hensyn til den nye hverdagen; baby, lite søvn, kaotiske dager, umulig å planlegge en døyt.. den slags? Den gir deg bedre forståelse for hva som faktisk har påvirket kroppen siden svangerskap og fødsel, og hvordan du kan bygge opp grunnmuren din igjen, samt trene gode, effektive økter som styrker kroppen og får opp pulsen.

Det fine er jo at det aldri er for sent å begynne, og som sagt, i boka får du planen du trenger for å få jobben gjort, en gang for alle.

Hva slags type trening møter jeg i boka?

Som nevnt er fokuset på å styrke deg innenifra, som bør være førstepri etter svangerskap og fødsel. Deretter lærer du å ta med denne styrken inn i annen trening, som hovedsaklig består av to ulike treningsfaser; program 1, med to ulike økter, før du går videre til program 2, med to ulike økter. Øktene foregår hjemme på stuegulvet, med strikker og minibands som hjelpemiddel hvis du har – de kan også kjøres uten. Det vil være mye fokus på bakside (rygg og rumpe), da vi er mye frempå fra før, i denne babyhverdagen. I tillegg får du..

  • Program for bekkenbunns(opp)trening
  • To ulike program for magetrening etter fødsel; det ene bygger videre på det andre
  • Stretchingprogram for ammekroppen
  • Bonusprogrammer, utover den overnevnte treningen, som utgjør «basen» din
  • Treningsprogram med baby
  • Treningsprogram med vogn
  • Inspirasjon til annen bevegelse, trim og trening du kan gjøre som passer fint inn i barselhverdagen

Målet med all treningen jeg foreskiver er å gjøre alt enkelt og tilgjengelig, men samtidig så effektivt som mulig. Noen (les; ganske mange) hensyn må tas i barseltiden, både fysiske og mentale, men også rent logisk og timeplanmessig.. alt dette har jeg prøvd å passe inn ?

Her ser du innholdsfortegnelsen i sin helhet ?

Når får jeg den i postkassa hvis jeg bestiller nå?

Jeg skal på kontoret og signere bøker i uke 33, 11. august, og de sendes mer eller mindre samme dag. Så litt ventetid blir det, men ja.. boka må jo komme fra trykken først, haha. Bestiller du nå er du seff den første som får boka ?

Så ja, there you have it – fyr løs med spørsmål om dere har noen. Kommer nok til å dele litt mer i tiden fremover. Jeg jobber jo også med et annet prosjekt som skal utfylle denne boka (hint, hint, podcast + inspirerende jenter + trening og erfaringer, haha), og i går var det en leser som ymtet frempå om et lanseringsevent.. det hadde jo vært veldig stas?! Time will show, foreløpig får vi nøye oss med denne lille tyvstarten – FORHÅNDSSALGET ER I GANG ?

.. og HER kan du kjøpe boka, og du får den signert i postkassa om ikke lenge.

Hope you like it ?

Flere
Artikler