Status på ferie(treninge)n

Hey babes ❤️ Hva skjedde? Hver lørdag pleier jeg jo å dele treningsuka som gikk, men jeg har falt ut av den gode flyten. Nå starter jeg igjen! Er vel feriemodusen som har sssneket seg inn, der også. En ting er sikkert, ferie med baby er noe annet enn å ikke ha baby? Tiden flyr, og det som er til overs av overskudd og tid går gjerne til trening, søvn og generell voksentid. Les, sitte stille uten å gjøre noe? Når det er sagt gleder jeg meg til å komme skikkelig opp på SoMe-hesten igjen til høsten, men får være i feriebobla litt til. Det har vi alle godt av?

I dag kom vi hjem fra et par dager i Sandefjord med familie og venner, og nå venter en uke hjemme før vi reiser to uker til Kragerø på lørdag. Det blir deilig!

Men jo, under ser du treningsuka, som i stor grad representerer treningen min om dagen; lystbetont, effektivt, godt og blanda? Jeg liker å få inn to styrkeøkter i kjelleren i uka, litt løping og egenvektstrening, samt en sirkeløkt eller to. Får jeg til det er jeg fornøyd. Savner Facebook-gruppen min skikkelig, da det var typ en økt som kom «gratis» ila. uken. Gleder meg til å starte opp igjen i august! Runder av med å dele den faktiske treningsuken min jeg, og ønsker dere alle en fortsatt strålende sommerdag. Her i Drammen regner det, så det blir taco og x antall episoder av X on the Beach på oss. Nydelig!

SØNDAG 

EMOM 40 MIN (5 runder) 

8 squat cleans @35 kg 

10 snatch @16 kg

10 snatcg venstre @16 kg

40 sek handstand hold 

40 sek wall sit @24 kg hantel

5 pull  ups + 5 burpees

20 plate overhead lunge @15 kg

15 strake mark @35 kg 

MANDAG 

Hviledag 

TIRSDAG 

A1) Pull ups maks reps x 5 

A2) Frontbøy 6-12 reps x 5 (økte litt i vekt på hvert sett) 

B) Hip thrust 10 x 10

C1) Maks rep chins x 3

C2) Fremoverlente bulgarske splittbøy 12 reps x 3 

D) Enarms roing 12 reps x 3 

ONSDAG 

Hviledag

TORSDAG 

5 runder

800 m ro

10 swings @20 kg 

10 strakmark med ro @35 kg 

10 push ups 

FREDAG 

Jogg 3 km

5 chins

10 «vifte» (mageøvelse)

15 knebøy 

3 min pause 

5 burpees 

10 roing 

15 situps

Jogg 3 km 

LØRDAG 

Hviledag

Blogges❤️

Flere
Artikler