Nå nærmer det seg…

Inneholder promotering av egen treningsreise

Høysesongen for årets treningsturer er rett rundt hjørnet – de fleste reisene jeg skal være med på er fullbooket, med unntak av den jeg og Maren nylig har satt opp – bli med oss til Kroatia i september! Du kan lese mer om turen her, og du finner mer info i dette innlegget. Førstemann til mølla!?

Om under en uke er jeg så heldig å befinne meg på Kypros – samme sted som Funkygine og Lasse Tufte er med treningsgjengen sin nå faktisk. Jeg er så heldig å få være med som instruktør på VING treningscamp, fra fredag til fredag, der en uke fylt med sol, sommer, trening og god mat venter på oss. Jeg skal levere foredrag og treningsøkter, som jeg alltid gjør, i tillegg at jeg skal jobbe som vanlig, bare derfra istedenfor.. herfra, hehe.

En av mange fordeler ved å jobbe digitalt, fritt og sporty!

Vi skal bo på dette hotellet – Sunwing Sandy Bay Beach på Kypros. All inclusive, all you can eat-buffet, fullt utstyrt treningsrom, spa, gruppetimer, utetreningsgym og fine folk – I can deal with that! Med meg som instruktører har jeg Stine Hartmann (løpedronning), Sølve Sundrehagen (gruppetreningskongen) og Melissa Andersen (yogadronning), og sammen skal vi levere treningsglede så det ljomer etter, absolutt hele uka.

Jeg reiser altså førstkommende fredag 5. mai, so be prepared – da blir det digitale d-vitaminer i lange baner. Jeg skal som sagt jobbe en del også, og håper å få laget masse innhold som gjør oss godt rigget for sommeren. Smarte økter vi kan gjøre på ferie, på stranda, feriemat, du vet – det vi trenger for å ha det bra, hele sommeren igjennom. Ikke minst blir dette perfekt oppladning til neste tur 4. juni. Da er jeg nemlig så heldig å få reise til Rhodos med Maren Erdvik og over 40 spreke jenter som skal være med oss på tur.

Holy moly, jeg må klype meg i armen når jeg tenker på det! Turen er dessverre fullbooket, men du kan lese mer om den her

Heldigvis har vi allerede satt opp en ny tur, med avreise 23. september. Da er det Kroatia som gjelder, og vi skal bo på dette hotellet. Jeg har vært i Kroatia flere ganger før, og det er med hånden på hjertet et av de vakreste stedene som finnes. På mange måter føler jeg fortsatt at det er litt urørt, mest sannsynlig på grunn av naturen, pluss at det kjennes hakket mer eksotisk ut enn de andre, «typiske» reisemålene. I tillegg er det jo fantastisk å ha en sporty, solfylt ferie å se frem til etter sommeren, når de fleste av oss her hjemme begynner å pakke oss bort i skjerf, kåper og luer.  

Selv går jeg også for sommerferie i norge i år faktisk, og tar heller reisene før og etter sommeridyllen her hjemme er over.

Jeg og Maren er samkjørte på hva som er viktig for oss når vi lager treningsturer, og det er spesielt to ting vi alltid bygger programmet etter.

  • Treningsglede og mestringsfølelse. Hver eneste økt skal kjennes gledesfylt ut for alle som deltar, uansett nivå, og vi tror begge på at dette i stor grad gjøres gjennom mestringsfølelse. Man skal kjenne at man er en del av en trygg gjeng, der hver eneste en kan ta eierskap til økta og på den måten oppleve både glede og mestring, uansett hva som står på agendaen.
  • Det andre er at man skal lære noe. Dette har vært viktig for meg helt siden jeg startet å lage treningsturer for ShapeUp og Lapoint i sin tid. Hvem som helst kan reise til syden og gjøre burpees, hehe. Jeg vil at de som er med meg på tur sitter igjen med verdifull læring også når de kommer hjem. Dette, sammen med ny inspirasjon, og ikke minst motivasjon, vet jeg at bidrar til at man tar med seg den sporty ferieenergien inn i hverdagen etter turen, ikke bare i en snau uke, men forhåpentligvis i flere  uker, måneder og år. Derfor er en workshop i styrketrening og kroppsbeherskelse en selvfølgelig del av uka, i tillegg til foredrag om kosthold og trening, samt alltid noen ord før og etter øktene om hvorfor vi gjør det vi gjør.

Ah, det gledes! Vi la ut turen for en snau uke siden, og vi har enda ikke gått skikkelig ut med den. Turen vår nå før sommeren ble rimelig kjapt booket opp (som var sjukt moro), så her kan det lønne seg å være kjapp om du er gira på å bli med.

Håper ihvertfall jeg ser deg på en eller annen treningstur i løpet av 2017 – det er det beste som finnes?

Avslutter en ei litta film vi lagde etter en over gjennomsnittet vellykket tur i 2015 – så mange gode minner. Føler filmen oppsummerer treningsturer med oss ganske godt – minus poledancinga da, hehe.

https://vimeo.com/132522789

Flere
Artikler