Et av de mest undervurderte apparatene på treningssenteret?

Det har ihvertfall jeg inntrykk av, spesielt etter forrige helgs morsomheter!

Som de fleste av dere sikkert husker var jeg forrige helg på treningsconvention hele helgen, i regi av Qicraft og Technogym. Det vil si, Qicraft arrangerte conventionen, som også er leverandør av treningsutstyr fra Technogym her i Norge. Om du ser etter det på ditt treningssenter har du nok sett logoen deres på et eller flere treningsapparater, tredemøller, hantler, stenger, racks.. det kan være så mangt, de har en million ting.

Anyhow – på forrige helgs convention holdt jeg foredrag, treningsøkt og workshop på lørdagen, men på søndagen fikk jeg slå meg løs på trening sammed med de andre sprekisene som var der. Noe av det jeg var mest spent på å teste var nyheten deres Skillrow, som er i familien til den bereyktede Skillmill.

Den tredemølla er forresten en historie seg selv ass, og du kan lese mer om den i innlegget under. 

Skillrow er en romaskin. Jeg er veldig fan av roing, og gledet meg derfor til å være med på en helt egen gruppetreningstime dedikert til nettopp roing. I tillegg er det en super treningsform de fleste av oss bør gjøre mer av, hovedsakelig på grunn av de tre tingene jeg nevner i videoen.

Abonner gjerne på kanalen min på YouTube, og gi gjerne denne videoen en like om du likte den – det hjelper kanalen min enormt på veien mot å vokse seg stor og sterk, hehe. 

I tiden fremover har jeg planer om å eksperimentere litt med roing, akkurat som vi gjorde på denne timen. For eksempel får man jo helt sjukt god kontakt med rumpa, både fordi man bruker den til å rette ut hofta når man ror, men også fordi man sitter, sitter og sitter på den, hehe. Derfor ser jeg meg at diverse supersett med minibands for rumpa innimellom rointervaller kan være en bra greie.. la meg teste, og hvis det funker skal jeg seff tipse om det her på bloggen ?

Et tips som jeg har lyst til å avslutte dette fredagsinnlegget med…

Asså.. guakkis regner jeg med alle med respekt for seg selv har kontroll på? En moden acovado (oh, the importance av den modenheten ass), hvitløk, lime, en dæsj rømme eller kesam, salt og pepper som man moser sammen. Dette må jo være bortimot det beste i verden – og er du som meg ønsker du alltid, alltid, alltid at det var mer – vel, denne lille hacken hjelper oss godt på vei. Squash er et supert hjelpemiddel når man trenger «fyll», da den smaker bortimot ingenting, og glir godt inn i guakkis-røra. Og aller viktigst – du får nesten tilnærmet så mye guacomole, uten å måte bruke opp enda en avocado. Helt konge! Og du merker ikke forskjell på smaken. Bare litt mer chuncky, og det er digg – syns jeg da?

Try it✌️

Hvert øyeblikk kommer mannen hjem, og da er det full fredagsfest! Han har nemlig vært bortreist hele (!) uka, og jeg begynner å bli lei av gressenketilværelsen. Trives i mitt eget selskap, men det får da være måte på, haha. God langhelg fininger, nyt denne herlige fredagskvelden, så blogges vi i morgen ??

Flere
Artikler