Når du får intervjue en toppidrettsutøver

 

For noen uker siden var jeg så heldig å få lov til å intervju alpinist Nina Løseth, og i dag kan jeg vise frem resultatet. Hun er ambassadør for Simple denne våren, så litt snakk om hudrens og skjønnhetsrutiner ble det (asså.. hvem er ikke smånysgjerrig på skjønnhetsrutinene til en toppidrettsutøver, hehe), men også trening og motivasjon.

Det var så mye jeg likte ved denne dama, og spesielt glad ble jeg når hun understreket hvordan hun selv mener det enkle er ofte det beste, også for henne selv, som «avansert toppidrettsutøver».

Se og lær!

IMG_2006 tttttt uu

Fiin dag altså! 

I skrivende stund er det hvert øyeblikk full rulle hele dagen. Stresset jeg skrev om i går har lagt seg noe – det hjalp på samvittigheten å skru møbler med mannen til klokken 02 på natten. Når det er sagt, vi er langt fra ferdige, så det gjelder å stå på i dag også. I tillegg finner jeg seriøst ikke passet mitt, så jeg må definitivt dykke ned i et par pappesker i løpet av dagen også. Godt jeg skal på treningstur til Dubai, for i dag blir det ikke noe som likner på trening, utover en god del bæring, løfting, fiksing og styring – god fredag alle fine mennesker 🙂

Flere
Artikler