Når man føler seg crap, men har kost seg ihjel

Haha – tidenes mest misvisende overskrift? I skrivende stund sitter jeg på flyplassen i København, klar for å fly hjem til fine Norge. Flyet ble akkurat et par timer forsinket, men ja.. what to do, haha? Føler jeg har maks flyuflaks om dagen.

Helgen har vært helt sinnsykt fin! Så utrolig godt det var å senke skuldrene totalt, og bare flyte rundt i en supersmud by som København.

Jeg har virkelig kost meg glugg, og derav også overskriften. Før jeg reiste på fredag hadde jeg ikke trent hele uken, og helgen ble også treningsfri, om du ser bort ifra svært lett yoga – heller stretching??‍♀️ Videre har jeg heller ikke sovet særlig godt denne uken, kostholdet har vært supoptimalt, og summen av det hele er rett og slett at jeg føler meg litt crap her jeg sitter. Ute av meg sjæl liksom, og langt unna det energinivået jeg pleier å ha.

Så ja, rart med det – tidenes fineste helg, men nå gleder jeg meg stort til å bruke dagen i dag (og ikke minst natta?) på å hente meg inn igjen, slik at jeg virkelig kan angripe den nye uken. I morgen skal jeg mekke denne grønnsakssuppen til meg og mannen som vi kan ha utover uken, jeg skal ha et par gode møter, jeg skal gjennomføre en lystbetont svettefest, og ikke minst – jeg skal holde foredrag og en treningsøkt på ettermiddagen, som garantert gir meg inspirasjonen og motivasjonen jeg trenger til å stille meg selv inn på riktig kanal igjen.

For tro meg – vi faller alle av hesten innimellom. Kunsten er å komme seg opp igjen så raskt som mulig.

Såå.. sjeldent laber dagsform akkurat i dag, men det er viktig å fortelle om de dagene også – kanskje flere som har det slik denne søndagen? Ikke fortvil – du er ikke alene❤ Og vet du – mandagen kommer tidsnok.. la oss nyte denne slitne søndagen litt sånn ekstra?❤

Kryss fingrene for at flyet mitt går hjem i rimelig tid da dere – i morgen blogges vi med ekte treningsglede fra denne kanten, og litt senere i uka kommer vloggen – det gledes???

 

Flere
Artikler