Når du kunne ønske du var som Vegard Harm

Inneholder promotering av eventer

Ikke den typiske overskriften i dag, hehe – jeg kom til å tenke på det når jeg lå på sofaen her om dagen, og scrollet meningsløst gjennom sosiale medier slik vi alle gjør fra tid til annen. På snapchat stopper jeg alltid innom Famousharm, som Vegard kaller seg der, og i 9 av 10 tilfeller ler jeg så jeg griner. Han er uhøytidelig (mildt sagt), sjukt morsom, gæren, har ingen grenser og bare.. kjører på.

Han gir meg noe det ikke er så altfor mye av i den overtrente feeden min lenger – noe uhøytidelig, ekstremt selvironisk, politisk ukorrekt og, ja.. morsomt. Sånn – jeg-ler-så-jeg-brøler-og-må-lene-meg-tilbake-i-sofaen-latter. En deilig motvekt til de informative treningsbildene, korrekte poseringene, teknikkvideoene og motivasjonssitatene jeg vanligvis har i feeden min. Og en deilig motvekt til meg sjæl – jeg har stor respekt for fysisk og mental trening, og pleier de to stolpene deretter. Min integritet, og seriøsiteten i det jeg jobber med, ville fort blitt borte om jeg skulle pakket det inn i drøy humor og crazyness. Men herregud, så glad jeg er for at profiler som Vegard kan bli født i sosiale medier, og gi oss noe vi alle så sårt trenger – en påminnelse om å ikke ta livet så sjukt seriøst. Ikke minst, en påminnelse om å ikke ta oss selv så sjukt seriøst, og en påminnelse om at det å føle at man ikke strekker til, føler seg kjip en dag eller gir beng i alt som er fornuftig, det er helt normalt.

Det er menneskelig.

Vi gjør det jo alle sammen. Vi bare er ikke like flinke til å fremme det i sosiale medier, som vi er til å fremme alle mulige andre ting.

DA er det digg å ha mennesker som Vegard! Og det er ikke uten grunn at jeg nevner akkurat denne mannen i dagens innlegg – på fredag skal jeg nemlig få lov til å henge med denne fyren, da Det Nye drar i gang fest på Stratos førstkommende fredag fra klokken 19. Harm himself skal være DJ, og om musikkspillingen hans er like rå som fyren sjæl lover dette svært godt. Det blir god mat og drikke, bra folk, goodiebags, livemusikk, make up-artiser (!) og masse overraskelser hele kvelden igjennom, og målet til oss i Det Nye er egentlig bare å dra i gang en skikkelig hyggelig fest. Vi har et mål om å møte flere av dere som følger oss, og gjennom eventer som dette er vi godt i gang. Festen er for absolutt alle, og du vil garantert få henge med likesinnede jenter som liker det samme som deg.

HER kan du lese mer om Det Nye-festen i morgen, som altså er åpen for absolutt alle, og HER kan du sikre deg en plass. 

ShapeUp Convention, som vi drar i gang på lørdag, er det samme – en fantastisk møtearena for alle oss som digger enhver mulighet til å bruke kroppen, teste nye ting, lære noe nytt og henge med likesinnede. Jeg skal holde en treningsøkt og to foredrag, og gleder meg stort til å treffe dere alle. Les mer om ShapeUp Convention HER.

#tbt til fjorårets Convention – love it! 

Med andre ord – det blir en innholdsrik helg her i gården! Sees vi? 

I skrivende stund er jeg på vei til Oslo, heldigvis bedre i knærne. Jeg tryna på sykkel på tirsdag, fikk vondt, men trodde ikke det var så ille – på onsdag derimot.. hoooly moly! Jeg fikk noen til å ta en titt på det, og heldigvis var det smertestillende og det å ligge med beina høyt som hjalp. Mye bedre i dag, og takk kjære gud i himmelen for det – dette fikk meg virkelig til å tenke på hvor viktig det er for meg at kroppen er skadefri, da jeg faktisk ikke kan gjøre jobben min skikkelig om den ikke er det. Så takk for lærepengen, kjære univers.

I kveld kommer dagens leserspørsmål, så sjekk innom da. To innlegg på én dag, ikke verst det? Hehe.

 

Flere
Artikler