Når man ikke spiser så mye fisk som kroppen trenger

Reklame ism. OmegaMed Extra

Hei dere, og god mandag!?

Jeg kickstarter uka med litt kosttilskudd-snakk, og begynner med det jeg syns er viktigst av alt; omega 3 og D-vitamin. Det er mange ulike grunner til at jeg velger å ta omega 3 hver dag, der den viktigste av de er at jeg rett og slett ikke får i meg nok fisk i hverdagen. Kjæresten er ikke særlig glad i fisk, så det blir sjeldent middagsmat, og i matboksen ender gjerne andre proteinkilder – uten at jeg helt vet hvorfor – fisk er jo så godt!

Kan jo være at jeg ikke er noe mester på å tilberede det, heller..

Så ja, ettersom det er en mangel i kosten liker jeg å vite at jeg får i meg det jeg trenger gjennom et tilskudd.

Snaue 500 kr for fem måneders forbruk og muligheten til å hjelpe kroppen til å holde kroppen frisk og rask – I like!

Omega 3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer, der noen av de må tilføres via kosten – det vil si, kroppen kan ikke produsere de selv.

Norske og nordiske helsemyndigheter anbefaler minst 1-2 gram omega-3 hver dag, som kan komme fra både sjømat og planter, slik som rapsolje og frø, fisk eller tilskudd, som jeg velger. Det er blant annet omega-3-fettsyrene EPA og DHA som spiller en stor rolle i mange prosesser i kroppen, som styrker immunforsvaret og minske betennelser, for å nevne noe – rett og slett styrke kroppen, innenifra og ut!

D-vitamin, «solskinnsvitaminet», inngår i en rekke prosesser som bidrar til sterk benbygning, støtter optimal muskelfunksjon, styrker immunforsvarer og inngår i normal regulering av blodtrykk. Det sies å være smart å ta i alle måneder som slutter på r – selv tar jeg det året rundt.

Jeg har testet ut denne omega 3-en en god stund nå, og er fornøyd med.. alt.

Kapslene er små nok til at de glir rett ned, og jeg går ikke og raper fiskesmak dagen lang (excuse me, men det kan jo fort skje). Ofte pleier jeg å klippe opp kapslene for å kjenne om det lukter rart, det er ofte en indikasjon på at det er noe funky med oljen. Hver gang jeg har gjort det med disse har det luktet.. ingenting. Akkurat som det skal. All produksjon foregår i Norge, og følger dermed norske produksjonskrav, og er fremstilt av råvarer med god kvalitet. NaturaMed Pharma, som lager dette kosttilskuddet, holder faktisk til her i Drammen, og er en av Nordens største leverandører innen kosttilskudd.

Jeg er ofte flink med viktige kosttilskudd i perioder, for så å glemme det. Det er synd, når det er litt med ernæring som med trening – det er når man gjør noe over tid at man virkelig kan begynne å kjenne og dra nytte av effekten. Derfor liker jeg dette rett i postkassa-konseptet, ettersom det ikke gir meg noen mulighet til å droppe det.

Selv er jeg mye mindre syk etter at jeg begynte med forsterkninger i form av tilskudd, og selv om dette kun er min subjektive mening, tror jeg virkelig at våre hverdagsstressede superkropper har godt av litt forsterkninger i form av smarte kosttilskudd. Omega 3 og D-vitamin er noe vi vet at vi bør få i oss, og hvis du er som meg og ikke spiser fisk hver eneste dag, så kan det være smart å vurdere tilskudd.

Ved å trykke her kan du teste produktet selv, og se hva du syns – bestillingsprosessen er superenkel, så din eneste utfordring blir å faktisk huske å ta det hver eneste dag. Gjør som meg og mannen (heldigvis skjønner han at han må ta disse, når han aldri spiser fisk), plasser den godt synlig i kjøleskapsdøra, så får du en påminner hver eneste gang du stikker snuta inn der?

Gleder meg til å høre hva du syns ?

Flere
Artikler