Når du blir stolt av deg selv for å droppe trening + 3 julebordsvennlige oppskrifter

Heisann hoppsann og god mandag! Som jeg nevnte for noen av dere var jeg på julebord hele lørdagen, morgen til kveld, og jeg skal være ærlig og innrømme at denne mandagen har vært noe blå.

Men, det var jeg veldig innstilt på, og jeg må si at dagen allikevel har vært over all forventning. Jeg er tilogmed stolt over meg selv for å slå meg til ro med å ikke trene, da jeg kjente at kroppen var litt i manko søvn og generelt overskudd. Tidligere ville jeg troppet opp på gymmet i 07-draget for å få unna en svettefest, but not anymore.

Å trene i denne tilstanden er noe av det som provoserer basseluskene i kroppen, så her sitter jeg stille i båten til overskuddet er tilbake igjen. Denne blåmandagen har blitt pleid med sovemorgen (altså, til 08 da), god frokost (bananpannekaker, mmm), litt produktivitet på jobb og en stødig lunsj (to brødskiver med egg og kaviar, dobbelmmm). Jeg rundet av med mer produktivitet på jobb, en presentasjon av Treningspodden og en togreise hjem med en proteinbar fra Deli Deluca i hånde, og vips, så var jeg plantet på sofaen. Til middag ble det tacåsss (taco lenge leve).

Desember er min kosemåned, og jeg har ingen planer om å få dårlig samvittighet for at jeg viker litt fra mine typiske rutiner. Jeg gir meg selv rom for litt sus og dus, og vet du – det føles sabla bra! Jo eldre jeg blir, jo mer skjønner jeg verdien av å kose seg og stresse ned, også når målet er produktivitet og resultater over tid – vi må alle lade!

Altså, dette innlegget ble veldig rablete? Beklager det. Under ser dere tre oppskrifter som er perfekte å ha med på julebordet. De har en morsom, sunn twist, og er alle superenkle å lage.

Nå skal jeg nyte litt mer tid på sofaen, før jeg tipper det blir senga om ikke lenge. Tusen millioner takk for alle deres fine tilbakemeldinger på gårsdagens vlogg forresten – dere skal søren meg ikke se bort ifra at det blir mer av dette etter jul..

Håper dere har hatt en nydelig mandag 🙂

 

 

Flere
Artikler