VLOGG: Bli med meg på jobb som PT! + Hverdag og fotoshoot

Endelig!

Dette er den første uka på så lenge jeg kan huske at vloggen er ute på en tidlig søndags formiddag, hehe. Det liker jeg svært godt! Jeg var på julebord i hele går, så dagen i dag er satt av til 100% avslapning, ihvertfall etter turen jeg skal på om noen få strakser – da passer det bra å kunne legge bort alle blogg- og vlogg-tanker. Anyhow – jeg håper dere liker ukas vlogg! Jeg prøver å vise frem litt mer av hvordan jeg jobber som PT, da jeg føler det er den siden jeg kanskje har vist frem minst til dere som følger meg her på bloggen, ironisk nok. Samtidig er det jo ganske naturlig, da det jo heter personlig trening av en grunn, hehe.

Du får også et stødig innblikk i uka som har gått, blant annet en super treningsøkt, en fotoshoot, litt reising.. mye forskjellig!

Håper søndagen deres er fantastisk, proppfull med akkurat det som gjør dere happy, blide og glade. Som nevnt skal jeg på tur hvert øyeblikk, og deretter blir det å ligge i vate i sofaen resten av dagen. Nydelig!

Flere
Artikler